De leukste 3 groene cadeaus op een rijtje!

By  |  0 Comments

Groene cadeaus. Voor veel bedrijven en organisaties is het steeds belangrijker geworden om op milieuvriendelijke of “groene” wijze zaken te doen. Groene cadeaus zijn daar een onderdeel van. Door je personeel, klanten of andere relaties een groen relatiegeschenk te geven, draag je de duurzame en milieubewuste normen en waarden uit die voor jouw bedrijf of organisatie zo belangrijk zijn. In dit artikel zetten we de leukste 3 groene cadeaus voor je op een rijtje. Deze zogenaamde Eco artikelen zijn overigens om verschillende redenen groen te noemen: ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal, ze zijn op klimaat neutrale wijze geproduceerd of ze maken gebruik van de kracht van de natuur.

1.      Dopper Original

Een van de eerste groene relatiegeschenken is een echte topper. Het is de Dopper! Deze drinkfles is op klimaat neutrale wijze geproduceerd in Nederland. De Dopper draagt bij aan de drinkwaterprojecten van Simavi. Deze duurzame drinkfles is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Aan deze bestaande lijn worden overigens regelmatig nieuwe kleuren of Special Editions toegevoegd. Naast een diverse hoeveelheid aan kleuren, is de drinkfles ook te verkrijgen in een roestvrijstalen variant. Waar de kleuren-variant er in 1 grootte bestaat, kent de RVS-variant 2 verschillende groottes: even groot als de Dopper Original of een kleinere variant. Net als met bidons, kun je ook de Dopper Original laten bedrukken.

2.      Houten kleurpotloden

Een voorbeeld van een ander milieuvriendelijk cadeau: houten kleurpotloden. Houten kleurpotloden zijn een geschikt cadeau(tje) voor kleuters of kinderen. Voor op een basisschool, voor in een wachtkamer of voor in een (kindvriendelijk) restaurant. De kleurpotloden zijn gemaakt van naturel hout (lindehout) en het doosje eromheen is gemaakt van karton. Dat geeft het geheel een duurzame indruk, passend bij een bedrijf of organisatie dat zich maatschappelijk verantwoord opstelt. Net als de Dopper Original kunnen de houten kleurpotloden bedrukt worden met een logo of een korte tekst. Met dit leuke groene cadeau maak je elk kind blij én wordt er een beetje meer kleur aan de wereld gegeven.

3.      Knijpkat

Een van de andere toppers onder de groene relatiegeschenken is een knijpkat. Een knijpkat is een zaklamp die het altijd doet. Deze zaklamp laadt zichzelf namelijk op door de knop aan de zijkant met een aantal knijpbewegingen te activeren. Batterijen zijn dus voor een knijpkat niet nodig. Een knijpkat beschikt over twee lichtjes en een handig polsbandje en kan eventueel bedrukt worden met jouw bedrijfslogo. Dit milieuvriendelijke cadeau komt altijd van pas in de auto of thuis, voor als de stroom uitvalt. Wat is er origineler dan (als bedrijf of organisatie) op dat moment het enige lichtpuntje in hun duisternis te zijn?

Groene cadeaus. Met welke van deze toppers ga jij jouw personeel, klanten of andere relaties verblijden?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *