5 ideeën om een bidon te laten bedrukken

By  |  0 Comments


Een bidon is multifunctioneler dan je denkt. Het is niet alleen een handige fles die je meeneemt tijdens het fietsen of sporten, maar het is ook makkelijk om te toveren naar een hip item voor andere doeleinden. Door een bidon te laten bedrukken kun je er nét wat meer mee. In dit artikel hebben we 5 ideeën onder elkaar gezet voor het laten bedrukken van een bidon.

1. Bidon met een foto

Door een bidon met een mooie, persoonlijke foto te laten bedrukken verander je het in een ideaal cadeau. Is degene aan wie je de bidon wilt schenken gek op sporten, op avontuur gaan of gezond leven (lees: veel drinken)? Dan zal je hem of haar zeker blij maken met een mooie bidon. Kies er bijvoorbeeld voor om een foto van jullie samen, van de kinderen of van een lievelingsplek op de bidon te laten bedrukken.

2. Bidon als relatiegeschenk

Een bidon kun je ook schenken aan je zakelijke relaties. Door een bidon simpelweg te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo zorg je ervoor dat jouw relaties een leuk en bruikbaar geschenk ontvangen. Vooral de collega’s en zakelijke relaties die vaak onderweg zijn kunnen een bidon goed gebruiken. Het laten bedrukken van een bidon als relatiegeschenk is extra relevant wanneer je een bedrijf hebt dat gerelateerd is aan beweging of gezondheid.

3. Bidon voor een sportevenement

Organiseer je een sportevenement of sponsor je een sportevenement met jouw bedrijf? Dan is het bijna een must om bidons met jouw logo te laten bedrukken. Het is een ideale manier om reclame te maken voor je bedrijf of aandacht te vragen voor jouw evenement. Je kunt er ook voor kiezen om de bidon te linken aan een winactie: de leukste selfie met onze bidon wint een prijs. Succes gegarandeerd!

4. Bidon met een quote

Een bidon hoef je natuurlijk niet alleen te laten bedrukken voor jouw bedrijf, een evenement of met als doel om het cadeau te geven aan iemand anders. Maak je vaak gebruik van een bidon? Dan is het extra leuk om een bidon te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw lievelingsquote. Denk hierbij aan een motiverende of juist humoristische tekst.

5. Verschillende bidons

Heb je interesse in het laten bedrukken van een bidon? Dan is het goed om te weten dat er verschillende soorten bidons verkrijgbaar zijn. Voorbeelden zijn een bidon met een koelelement, een opbouwbare bidon, een bidon met een ingebouwd rietje of een bidon met een citruspers. De keuze is groot!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *