3 zomertrends op het gebied van accessoires en fashion

By  |  0 Comments


Wat waren de zomertrends van deze zomer? Vaak zijn zomertrends van dit jaar, een volgend jaar ook nog in trek bij fashionliefhebbers! Door deze hippe jurkjes en rokken net na de zomer in de uitverkoop aan te schaffen, kun je een garderobe op een heel goedkope manier aanvullen voor het komende jaar. Zo ben je alvast voorbereid op de zomer van 2019! Daarbij kun je veel van deze fashionitems ook prima in het najaar of voorjaar dragen, als de temperatuur dit toelaat. In dit artikel zetten we de drie belangrijkste zomertrends op het gebied van accessoires en fashion voor je op een rijtje. Heb jij deze fashiontrends al in je garderobe?

1. De vintage horloges zijn weer helemaal terug

Een van de fashiontrends op het gebied van accessoires, is het gebruik van vintage horloges. Deze horloges leken een lange tijd uit de mode te zijn, maar worden inmiddels veelvuldig gedragen door zowel jongens als meiden. Al moet hierbij worden aangemerkt, dat mannen sneller voor een sportief model of een moderne smartwatch zullen kiezen. De vintage horloges bestel je heel eenvoudig online en passen vaak ook goed bij een herfstachtige of winterse outfit. Heb jij al een mooi vintage horloge op het oog?

2. Steeds vaker kiest men voor houten zonnebrillen

Naast de vintage horloges, zijn ook de houten zonnebrillen in trek. Waar men voorheen altijd voor een zonnebril van bijvoorbeeld Ray-Ban koos, zijn het tegenwoordig opvallender modellen. Niet alleen hebben de houten zonnebrillen een bijzonder stijlvolle uitstraling, ook zijn deze zonnebrillen duurzaam. Bij de productie van de houten zonnebrillen houden verschillende merken rekening met het milieu, om de bomenkap tegen te gaan. Op de websites van de verschillende producenten van deze houten zonnebrillen kun je hier meer over lezen. Zo hoef je jezelf niet schuldig te voelen als je toch voor een zonnebril van hout kiest.

3. Vrolijke, zomerse korte rokjes zijn in trek

Op het gebied van kleding vallen met name de vrolijk gekleurde, zomerse rokjes op bij de dames. De kleuren van deze rokjes passen goed bij het mooie zomerweer, waarvan we de afgelopen weken hebben kunnen genieten. Niet alleen zijn het bijzonder zomerse rokjes, ook zijn ze vaak lekker luchtig! Zeker tijdens de warmste dagen is er niets vervelender, dan een rokje of broekje die je benen afknellen of blijven plakken. De luchtige rokjes voorkomen dit, waardoor je lichaam op temperatuur blijft.

Zoals eerder in dit artikel al werd aangehaald, doe je er verstandig aan om je zomerkleding voor 2019 al in het najaar van 2018 te bestellen. Zo profiteer je van aantrekkelijke kortingen, waarmee je de garderobe alvast een nieuwe impuls voor de komende zomer kan geven.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *