5 Originele cadeaus

By  |  0 Comments


Het is soms best moeilijk om voor iemand een cadeau uit te zoeken. Zeker als diegene niet aangeeft wat hij of zij echt wil hebben. Of is het juist iemand die alles wat hij wil altijd gelijk zelf koopt. Toch wil je niet afgezaagd met een envelop met geld aankomen. Hier een aantal tips om te zorgen dat je toch met een cadeau aan kunt komen op de verjaardag. Let erop dat je wel iets geeft wat een tijdje meegaat. Het is zonde om bloemen te krijgen omdat ze vaak na 2 weken toch al de prullenbak in kunnen. Denk daarnaast aan het budget van je cadeau, want de meeste mensen kunnen wel ongeveer schatten hoe duur het is. En verwacht vooral niet hetzelfde bedrag terug. Het is heel persoonlijk hoeveel je uitgeeft voor een cadeau.

Een cadeaubon

Het is iets heel anders dan geld, maar een cadeaubon kan iedereen wel goed gebruiken. Daarnaast is het leuk om met deze dingen voor een groot cadeau te sparen. Verder voorkom je er ook mee dat het geld uitgegeven wordt aan iets wat diegene dagelijks koopt. Met een cadeaubon hou je het dus echt speciaal voor zijn verjaardag.

Een moodlamp

Als diegene een kamer of een huis heeft is het leuk om een moodlamp te geven. Deze kan hij naar wens neerzetten en instellen. Ze zijn er in verschillende vormen en stijlen. Dus genoeg keuze om er een uit te zoeken.

Een bedrukt shirt

Als je als vrienden naar de verjaardag gaat kun je er ook voor kiezen om een shirt of een sweater laten bedrukken met een tekst of uitspraak die typisch van de jarige kan zijn. Je kunt er al dan niet voor kiezen om hem het gelijk aan te laten trekken. Eventueel kun je de partner/vriend(in) van de jarige er ook in betrekken. Zo geef je een leuk cadeau waar ze ook nog eens iets aan hebben. Het mooie hiervan is dat je hem helemaal zelf kunt ontwerpen, en je dus ook nog eens een persoonlijk cadeau geeft.

Een spel

Het is ook leuk om een spelletje te geven. Het hoeft geen duur spel te zijn, maar een gezelschapsspel is leuk om met meerdere mensen te doen. Verder kun je zelfs op de verjaardag het spel al spelen. Daarnaast kan het vaker gebruikt worden.

Foto

Mocht je na al deze dingen nog steeds niet weten wat je kunt geven, zoek dan een leuke foto van jullie samen of een gekke foto van de jarige en stop deze bij het geld wat je gaat geven. Het zal vast voor een hilarisch verhaal zorgen.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *