Over Lifestyle Vision

Lifestyle, reizen, woning, gezondheid & liefde

Lifestyle Vision is opgericht in 2014 en blog ik voor Lifestyle Vision samen met een fantastisch team achter mij! Lifestyle Vision is ooit ontstaan als een hobby en daarom geniet ik er nog steeds van.

Sinds enkele jaren houd ik mij bezig met een gezonde levensstijl. Dit betekent dat ik let op wat ik eet, wat er in deze producten zit, in combinatie met regelmatig sporten. Zo probeer ik iedere jaar mee te doen aan meerdere runs. Graag inspireer ik andere vrouwen of mannen om zich ook in te zetten voor zichzelf en een ander.

Juist omdat ik merkte dat er eigenlijk geen blog/magazine is dat voldoet aan mijn wensen, leek het mij uitdagend om deze zelf in het leven te roepen door Lifestyle Vision onder mijn hoede te nemen.

Ik hoop dat ik jou inspireer, enthousiasmeer en informeer over alles wat jij wil weten. Zie jij nu datgene waar jij meer over wil weten niet staan? Geef een gil en ik breng er zo snel mogelijk verandering in!

Team Lifestyle Vision

Dankzij de groei van de afgelopen jaren werk ik tegenwoordig samen met een team schrijvers. Dit zijn vaste gastbloggers die mij helpen met het vullen van Lifestyle Vision om te zorgen dat jij continu up-to-date blijft van de laatste trends over voeding, gezondheid, liefde en fashion! Hieronder maken wij graag kennis met je.

Naantje Huf – Hoofdredacteur

Hi! Mijn naam is Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg graag al deze genietmomentjes vast voor later. Het liefst via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks zijn mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl te lezen. Deze verhalen zijn echt vanuit mijn eigen ‘vision’ geschreven en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Ferani Huf

Britt van de Velden- Schrijver

Hi, ik ben Britt van de Velden en ben 26 jaar oud. Ik zal voornamelijk artikelen met jullie delen in de categorie Beauty & Fashion. Het schrijven voor Lifestyle Vision doe ik erbij als hobby, omdat ik vind dat iedereen op de hoogte zou moeten zijn van de laatste fashion en beautytrends. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met de laatste ontwikkelingen. Veel leesplezier!

Britt van de Velden

Alicia de Wit- Schrijver

Hoi, mijn naam is Alicia de Wit en ik ben 24 jaar. In het dagelijks leven studeer ik psychologie. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker gezond te koken en om te schrijven. Voor Lifestyle Vision schrijf ik veel artikelen over de liefde en relaties waarin ik tips en advies geef, maar je zult mij ook tegenkomen in de categorie Health & Food.

Alicia de Wit

Aansluiten bij het team?

Heb je ook een passie voor schrijven en word je blij als je de woorden fashion, beauty & food hoort? Spreekt het je aan om een keer als gastblogger te bloggen voor Lifestyle Vision? Neem dan contact op en wie weet zie jij binnenkort wel je eigen geschreven blog op Lifestyle Vision!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het mij weten!

-KUS-

Naantje en haar team!

Lifestyle-Vision-Logo