3 originele cadeau-ideeën

By  |  0 Comments


Is een vriend of vriendin van je binnenkort jarig? Of is er een andere gelegenheid om iets te vieren? Dan is het wel zo leuk als je met een goed idee aankomt. Maar soms zit het niet mee om iets leuks te bedenken.

Heb je even geen inspiratie? Of wil je eens wat anders? Wij helpen je graag! Hier lees je drie originele cadeau-ideeën rondom het thema drank. Want wie is er nou niet blij met een borrel, een fles wijn, of een mooie whisky?

Idee #1: Een fles wijn voor de gastheer of gastvrouw

Het mooie aan drank is dat het altijd een goed cadeau is. Dat komt vooral goed van pas als je ergens te gast bent. Of zoek je een goed drankcadeau voor een vriendin?

Het beste is, als je een toch een persoonlijke touch kunt geven aan je wijn. Dat kan door een speciale wijn te kiezen, bijvoorbeeld een waar je een gedeelde herinnering aan hebt. Een andere manier is om een klein kaartje aan de fles te hangen, met een persoonlijke boodschap. Maar eerlijk is eerlijk: ook als dat niet lukt kun je altijd aankomen met een fles wijn. Je zal niet snel worden aangekeken op je gebrek aan originaliteit!

Idee #2: Een mooie fles whisky

Whiskey – of is het nou whisky? – is een mooi en serieus cadeau. Een goede fles Highland Park of Laphroaig zal de liefhebber zeker plezier doen. Whiskydrinken is een mannencultuur, maar er zijn zeker ook vrouwen die je er een plezier mee doet!

Anders dan bij wijn is het wel belangrijk welke soort whisky je koopt. Je moet de smaak van de ontvanger van het cadeau wat beter kennen, want er zijn grote verschillen tussen whisky-soorten. Een fles whisky gaat bovendien een langere tijd mee, dus kwaliteit is belangrijker!

Overigens is het een leuk idee om bij een whisky-cadeau ook nog wat parafernalia cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi glas, of aan een ‘water dropper’.

Idee #3: Vier het met champagne!

Een champagne cadeau geven betekent: een speciale gelegenheid. Hoewel er veel verschillende kwaliteiten en prijzen zijn, ontstijgt champagne toch het gevoel van een simpel flesje wijn. Champagne bruist, is bijzonder, en chique en vooral: feestelijk.

Het mooie is dat niet alle soorten champagne honderden euro’s kosten – hoewel die er zeker wel zijn natuurlijk. Zo kun je ook met een wat kleiner budget toch een vrolijk cadeau geven, dat past bij een bijzondere gelegenheid.

Een passend cadeau

Twijfel je over een goed cadeau? Met een fles drank zit je altijd goed!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *