7 leuke cadeautjes met een persoonlijke touch

By  |  0 Comments


Vaak is een cadeautje geven en het uitzoeken daarvan nog leuker dan het zelf krijgen. Het is echter ook niet altijd eenvoudig om iets te vinden voor die vriend of vriendin die alles heeft. Toch kan je heerlijk dwalen door zo’n leuke shop die verrassende dingen in het assortiment heeft. Hieronder vind je enkele tips voor cadeautjes die altijd een glimlach opleveren.

1. Glas laten graveren

Glazen zien er altijd sjiek uit en worden ook gewoon gebruikt. Maar het voegt natuurlijk iets extra’s toe als je het cadeautje laat graveren. Verzin zelf een leuk ontwerp dat de ontvanger zal amuseren of ontroeren. Ook kan je afhankelijk van de bedoeling diverse opties kiezen van een eenvoudig bierglas tot een luxe set champagneglazen of bijvoorbeeld een mooie wijn- of waterkaraf voor op tafel. Wil je een glas graveren, vraag ook gerust advies in de winkel over wat mogelijk is.

2. Onverwachte gadget

Ken jij degene aan wie je het cadeau zal geven goed genoeg om te weten met welke gadget je haar of hem echt kan verrassen. De keuze is enorm en ook in dit geval is personaliseren vaak geen enkel probleem. De prijzen vallen vaak reuze mee voor een cadeautje dat echt in de smaak zal vallen en de aandacht zal trekken.

3. Een tijdschriftenbon

Misschien vind je een cadeaubon niet echt persoonlijk. Een tijdschriftenbon is juist altijd welkom. Deze kan namelijk naar keuze worden ingevuld. Daarmee geeft je de ontvanger een leuk geschenk dat naar eigen inzicht kan worden besteed. Gewoon een presentje dat je al vanaf een klein bedrag kan kopen. Leuk om eens een keer zomaar wat te doen.

4. Hobby-materialen

Wie heeft er nu geen hobby vandaag de dag? Het is dan ook logisch om als cadeautje iets te kiezen dat past bij de hobby. Dat kan variëren van een mooi boek met een persoonlijke opdracht van jou tot bijvoorbeeld een T-shirt waaruit overduidelijk blijkt welke hobby de drager leuk vindt.

5. Als het wat meer mag kosten

Een van de leukste dingen waarmee je iemand kan verrassen is een bijzonder uitje. Ook hier kan je het weer zo persoonlijk maken als jij wilt. Wordt het een romantisch uitje voor twee waarbij jij ook mee mag? Natuurlijk zijn er ook mooie uitstapjes waarbij de persoonlijke voorkeur van de ontvanger een grote rol speelt. Wat dacht van kaartjes voor een voetbalwedstrijd of zelfs de F1. Een onvergetelijke dag in een beautyfarm is ook populair. Natuurlijk allemaal geschikt voor mannen en vrouwen, maar er zijn ook genoeg leuke uitstapjes voor kinderen te bedenken.

6. Een cadeaupakket

Wat denk jij dat het meest zal worden gewaardeerd als jij voor een cadeaupakket kiest? Gelukkig is de keuze enorm. Laat zien dat de ontvanger kent en ga voor thee, koffie, bier, drankjes of een van de vele andere opties die je overal kant en klaar kunt kopen of juist zelf gaat samenstellen. Maak er iets bijzonders van omdat jouw cadeautjes niet snel vergeten zullen worden.

7. Een praktisch cadeau

Het mag best een keer praktisch zijn ook als het een cadeau is. Weet jij wat degene die je gaat verrassen echt wil hebben, gewoon omdat hij of zij dat ook regelmatig gebruikt? Kies daar dan voor. Uiteraard maak jij het dan toch bijzonder en heel persoonlijk door er een surprise van te maken zodat pas op het laatste moment blijkt wat jij heb bedacht. Een nuttig cadeau-idee is zo verkeerd nog niet!

Veel plezier bij het uitzoeken van jouw bijzondere cadeau!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *