De laatste trends op het gebied van nailart

By  |  0 Comments

Verzorgde handen zijn tegenwoordig een echte must. Omdat je handen je visitekaartje zijn, is het van belang om deze ook goed te verzorgen. Vooral bij een eerste ontmoeting straal je met mooie handen uit dat je waarde hecht aan een nette en verzorgde uitstraling. Zo sta je bijvoorbeeld op een sollicitatie al 1-0 voor. Wij geven je graag informatie over de laatste trends op het gebied van nailart.

Wat zijn je wensen?

Bij mooie verzorgde handen horen verzorgde nagels. Voor mooie verzorgde nagels kun je een manicure nemen, maar je kunt ook de producten die je nodig hebt zelf in huis halen. Tegenwoordig is het aanbrengen van gellak erg populair en is het bijna niet meer weg te denken in de wereld van de manicure. Als beginner is het bijvoorbeeld mogelijk om te beginnen met een handige gellak starterspakket. Op deze manier heb je gelijk alles in huis om de mooiste gellak nagels te creëren. Natuurlijk heb je de ook de mogelijkheid om losse gellak kleurtjes te kopen of te kiezen voor een kwalitatieve topcoat en basecoat.

Laat je inspireren

Als je aan de slag gaat met gellak of andere vormen van nailart, dan kun jij een eigen smaak ontwikkelen door je zo veel mogelijk te laten inspireren door nailart creaties. Op deze manier kun jij een eigen stijl ontwikkelen en zal je er nooit hetzelfde bijlopen als je vriendin. Daarnaast kan je ook zelf bepalen wat jij mooi vindt.  Denk bijvoorbeeld aan nailart met een stempel of met steentjes en diamantjes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om leuke creaties te maken. Je kunt het zo basic of druk maken zoals je zelf wilt. Als je wat rustig houdt kun je kiezen voor een zachte zalm kleur, ben je liever iemand die houdt van een uitgesproken kleur op je nagels? Dan kun je knallen met een rode kleur.  Kortom, kies voor je eigen stijl en de kleur die jij leuk vindt.

Wat ook een leuke trend  is in verzorging voor vrouwen zijn de rubberen maskers> Dit is een trend die is over komen waaien uit Japan. Het werkt precies hetzelfde als de maskers die je al kent. Wij hebben het zelf nog niet geprobeerd, maar gaan dit natuurlijk wel doen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *