Wat te doen tijdens een vrijgezellenfeest? 10 tips

By  |  0 Comments


Een vrijgezellenfeest is de manier om een ‘laatste’ geweldige dag te organiseren met vrienden of vriendinnen, voordat men het huwelijk intreed. Met een vrijgezellenfeest kan men het zo gek maken voor hun vriend of vriendin, als zij willen. Een feest als dit kan alle kanten op gaan, in onderstaand artikel daarom enkele tips!

Vrijgezellenfeest vrouwen

Een vrijgezellenfeest van een man of vrouw kan erg van elkaar verschillen. Over het algemeen gaat het er bij vrouwen iets rustiger aan toe dan bij de mannen, die veelal omringd zijn door een lading bier. Enkele tips voor een vrijgezellenfeest van een vrouw zijn: een (1) cocktail workshop, een (2) prosecco fietstocht of een heerlijke (3) karaokeavond met de nodige drankjes. Denk ook aan attractieverhuur, zoals een luchtkussen huren. Het gaat er ten slotte om dat je quality time spendeert met diegene die je lief zijn en dat je er samen een te gekke dag van maakt.

Wat je ook kunt doen is een (4) feest organiseren voor de aanstaande bruid, wat altijd erg leuk is! Dit doe je natuurlijk in het geheim om de aankomende bruid een supergave verrassing te geven. Tijdens dit feestje kan je spelletjes spelen zoals een quiz rondom het toekomstig getrouwde stel, leuke herinneringen ophalen en jullie favoriete liedjes afspelen. Sluit het feest af met een (5) pyjamaparty en geniet in de ochtend samen na.

Vrijgezellenfeest mannen

Voor mannen ziet een vrijgezellenfeest er heel anders uit en is daardoor anders in elkaar gezet. Een origineel vrijgezellenfeest kan lastig zijn, maar waarom zou je iets veranderen wat werkt? Mannen kan je gelukkig maken met een heerlijk dagje (6) paintballen, waarbij de aanstaande bruidegom uiteraard in een opvallend pak rondloopt en de verfkogels van zijn maten dient te ontwijken. Als de aanstaande bruidegom van bier houdt, is een (7) bierproeverij niet te missen (dit kan uiteraard ook met vodka of whisky). Vanuit de proeverij kunnen de mannen gelijk door naar de (8) kroegentocht, waarvan tevoren een uitgestippelde route wordt uitgedacht. Ga bijvoorbeeld langs die kroeg waar jullie vriendschap begon, waar jullie de gekste momenten hebben meegemaakt, of waar de spannendste ontknoping van een voetbalwedstrijd op tv was.

Ook erg in trek is het (9) karten, waarbij mannen onderlinge wedstrijdjes kunnen houden en ze daarna gezamenlijk van een barbecue of open buffet kunnen genieten. Waar je elke vrijgezel zijn bed voor uit krijg is de (10) Wipe Out baan. Deze baan is bekend van televisie en zorgt voor zowel een actieve als hilarische dag. De bedoeling van deze baan is, om zo snel mogelijk de overkant te bereiken….echter zijn hier heel wat obstakels voor af te leggen.

Wat zou jij willen doen tijdens je eigen vrijgezellenfeest? Laat je idee achter in de comment sectie en wie weet kan jij anderen inspireren met je originele ideeën!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *