3 tips voor een onvergetelijk feest!

By  |  1 Comment


Een (kinder)verjaardagsfeestje, een bruiloft, een jubileum, een borrel, een bedrijfsfeest, een geboorte of ‘gewoon zomaar.’ Er zijn talloze redenen om een feestje te geven. Binnenshuis, in je eigen achtertuin of op een bijzondere locatie, het kan allemaal. Vandaag zetten we 3 tips op een rij om jouw feest gegarandeerd onvergetelijk te maken. Wedden dat al jouw gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan?

1. Aankleding

Allereerst natuurlijk de aankleding van een feest. ‘Less is more’ gaat hiervoor niet op. Wij raden juist aan om helemaal los te gaan! Heb je een bepaald thema verbonden aan je feest? Dan is het natuurlijk leuk om alle aankleding aan te laten sluiten aan dat specifieke thema. Leuke thema’s zijn bijvoorbeeld sprookjes, de zomer, Hollands, disco, de jaren ’80, Hollywood of een klassieke ‘foute’ party. Let er wel op dat je thema past bij het soort feest en jouw doelgroep. Geef je jouw feest buiten? Ga dan ook vooral los met de verlichting. Al die gekleurde lampjes en kaarsjes zorgen voor enorm veel sfeer wanneer het in de avond donker wordt!

2. Entertainment

Je gasten mogen zich natuurlijk niet gaan vervelen. Maar ook daar kun je eenvoudig iets op verzinnen! Voor de kleintjes onder ons doen je bijvoorbeeld aan attractie verhuur zoals een springkussen of een stormbaan. Andere activiteiten die leuk kunnen zijn voor alle leeftijden zijn bijvoorbeeld karaoke, een persoonlijke quiz met vragen over alle deelnemers of een aantal leuke sport- en spel activiteiten in de vorm van een kleine competitie.

3. Hapjes & drankjes

Tot slot is de catering natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel van jouw feest. Niemand mag natuurlijk iets tekort komen! Zorg daarom voor meer dan voldoende hapjes en drankjes. Ook hiervoor geldt dat het altijd leuk is om de catering aan de laten sluiten bij het thema. Ga je bijvoorbeeld een zomerfeestje organiseren? Dan mogen zomerse cocktails en een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Ook bij een Hollandse party kun je gemakkelijk op het thema inspelen met de hapjes, of het nu zomer of winter is. En houd jij niet zo van speciale thema’s? Dan ga je gewoon voor klassiek. Met een mooie, grote taart kun je eenvoudig indruk maken en ook simpele hapjes doen het altijd goed. Let wel op dat wanneer jouw feest langer duurt, je er rekening mee houdt dat je gasten meer krijgen te eten dan slechts een hapje.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

1 Comment

  1. Natalie

    19 augustus 2019 at 09:23

    Laatst was ik op een feestje waar het thema “the Sound of Music” was. Ik ging heel afgezaagd als non. Er was iemand die kwam als lieveheersbeestje. Toen haar gevraagd werd wat dit met het thema te maken had, zei ze: It’s my favourite thing”. Het was erg groot opgezet en de catering was uitbesteed. Dat is wel handig want dan is het makkelijker om met iedereen rekening te houden, vegetariërs etc.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *