5 tips voor jullie vriendinnendag

By  |  0 Comments

Natuurlijk willen jullie je vriendschap mooi houden. Een vriendinnen dag is dan een goed idee. Spreek een vaste dag af per maand of per jaar om met elkaar af te spreken. Als je voor een vast moment kiest, ontmoeten jullie elkaar zeker en hebben jullie voldoende tijd voor een ontspannen momentje met elkaar. Een paar tips!

1. Ga voor een leuke film

Even heerlijk ontspannen met een leuke film? De nieuwste films bekijk je gewoon op Film1. Want natuurlijk willen jullie een film kijken die voor jullie allemaal nieuw is. Met film1 bij KPN kun je ook ontspannen thuis kijken, zodat jullie ondertussen heerlijk met elkaar kunnen babbelen. Natuurlijk even niet als het echt spannend wordt, want dan zitten jullie gewoon aan de buis gekluisterd!

2. Een dagje wellness

Om echt even helemaal tot rust te komen, kun je natuurlijk ook voor een dagje wellness kiezen. Dit mag dan wat duurder zijn, maar als het om ontspannen gaat, zit dat wel goed. Niets zo fijn als in een relaxte sfeer alle verhalen van de afgelopen tijd met elkaar delen. Een stoombad, een bubbelbad of een sauna is de ideale omgeving voor een vriendinnengesprek. Spreek wel even van tevoren af wat jullie prettig vinden. Er zijn ook dagen waarop badkleding is toegestaan.

3. Shoppen!

Misschien is het een cliché, maar de meeste vrouwen houden nu eenmaal van shoppen. Winkel in, winkel uit of gewoon door de straten slenteren en af en toe een terrasje pikken. Als jullie maar gelukkig zijn en lekker kunnen bijkletsen. Of je nu wat wilt uitgeven of helemaal niet, shoppen kan eigenlijk altijd wel. Window shoppen is namelijk net zo leuk als iets kopen!

4. Escape room

De escape room wordt steeds populairder en dat is geen wonder, want hier ben je tenminste echt als team bezig. En dat is helemaal leuk op een vriendinnendag. Je komt terecht in een gesloten ruimte en daar moet je met zijn allen uit zien te komen. Dat doe je door middel van het oplossen van puzzels en raadsels. Tegenwoordig vind je in vrijwel elke stad wel een leuke escape room. Het thema is overal weer anders, zodat je iets kunt kiezen dat echt bij jullie past.

5. Samen bakken

Of je nu een workshop doet of lekker thuis aan de slag gaat, bakken kan een heel sociale bezigheid zijn! Je bent met zijn allen heel doelgericht bezig: tenslotte wil je wel iets lekkers op tafel zetten. Het is leuk om te zien hoe je met zijn allen kunt samenwerken of hoe je juist heel competitief bezig kunt zijn. Heb je een kleine keuken, dan moet je daar slim mee omgaan. Ga de uitdaging aan en zet iets heerlijks op tafel! Natuurlijk kun je voor taarten of andere zoetigheden gaan, maar houd wel rekening met alle ‘koks’. Als er iemand op dieet is, dan kun je misschien beter een recept nemen dat lekker én gezond is!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *