Personaliseer jouw woning met de leukste wandversiering van 2019

By  |  0 Comments

Je woont nu al een tijdje in jouw woning en je hebt helemaal ingericht naar jouw smaak. Het enige wat nog mist zijn een aantal mooie foto’s op de muur. Herken jij jezelf hierin? Zelf heb ik hier een lange tijd mee te maken gehad. De muur was te hard en alle spijkers sloeg ik krom, ik kwam het perfecte schilderij niet tegen of ik had geen tijd om te shoppen . Natuurlijk waren dit allemaal smoesjes. Ik had gewoon geen zin om zoveel moeite te doen voor ‘iets leuks’ aan mijn muur. Totdat ik op Topdoek.nl een foto op canvas had laten drukken. In dit artikel vertel ik jou graag mijn top drie van leukste wandversiering van 2019, zodat ook jij jouw muur kunt personaliseren!

Wandversiering tip 1: Think big

Wat al een opkomende trend was in 2018 en nog meer terug te zien is in 2019 is het grote formaat van wanddecoratie. De muurversiering wordt bijna gebruikt als fotobehang voor op de muur. Een aantal voorbeelden zijn grote schilderijen, muurschilderingen of posters die de gehele muur bedekken. Deze trend werd eerst voornamelijk gespot in hippe barretjes, maar nu kun jij deze trend ook toepassen in je eigen woonkamer of slaapkamer. Hoe tof is dat!

Kleurrijke muurschildering

Wanddecoratie tip 2: Kies voor de Deense gezelligheid met Canvas

Ga voor Hygge! In het Nederlands ook wel gezelligheid en of knusheid genoemd. De essentie van Hygge zit hem in het creëren van een warme sfeer waar je je veilig bij voelt en het samen zijn met je familie en vrienden. Om deze Deense gezelligheid in huis te halen kun je makkelijk kiezen voor een canvas doek. Op dit doek laat jij de mooiste en gezelligste foto van jou en je familie en of vrienden afdrukken.

Wandversiering tip 3: Het gebruik van aardetinten op de muur

Aardetinten staan gelijk aan warmte, rust en gezelligheid en wie wil dat nu niet? Door het aanbrengen van aardetinten op je muur krijg je het idee dat je je waant in de natuur. De kleuren die horen tot de groep aardetinten doen je denken aan bomen, zand, bos en de mediterrane stijl. Althans mij in ieder geval wel. Aardetinten brengen rust in huis en zijn makkelijke te combineren met andere kleuren als je dit zou willen. Gelukkig zijn er ontzettend veel schilderijen, posters of andere soorten wanddecoratie te koop in deze tint. Een voorbeeld is een foto van een bos als schilderij of op een canvas doek, maar ook het gebruik van houten planken aan de muur als memobord kan ontzettend goed. Een ander idee is ook nog om een wandrek op te hangen en deze vol te hangen met verschillende foto’s in aardetint of met zelfgemaakt spulletjes van klei.

Welke wandversiering komt er aan jouw muur?

Zoals ik al kort in de intro benoemde heb ik ervoor gekozen om mijn huis aan te kleden met foto’s op canvas. Nu ik mijn eigen ervaring heb gedeeld met jou ben ik erg benieuwd welke decoratie er aan jouw muur komt te hangen. Kies jij voor de canvas doeken, de geschilderde muurversiering of toch voor een mooi behang met een leuk wandrek of memobord? Laat het mij weten in de reacties of op de Facebook- of Instagrampagina van Lifestyle Vision.

Oh voordat ik het vergeet te zeggen. Je kunt je huis niet alleen aankleden met mooie muurdecoratie, maar denk ook aan aangename geurolie in huis! Veel persoonlijker kun je het haast niet maken.

Liefs,

Naantje

Beoordeel dit artikel:
[Total: 2 Average: 3]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *