3 producten die je in je interieur moet hebben

By  |  0 Comments

Nog niet tevreden met je huidige woonstijl? Schaf dan een van deze unieke decoraties aan. Dit is een mooie toevoeging in je interieur. Daarnaast kun je het op verschillende plekken neerzetten, zodat je veel variaties hebt in je huis. Wij vertellen je graag meer over deze prachtige decoratiestukken.

Handgemaakte unieke Decoratie

Wil je schelpenvazen en potten kopen om je interieur een boost te geven? Dan zit je bij ons goed. De unieke decoratiestukken zijn gemaakt in de stijl van Eric Kuster. De schelpenvazen en potten zijn gemaakt van bijzondere zoetwaterschelpen die met de hand vakkundig zijn gedecoreerd. De vazen en potten zijn verkrijgbaar in parelmoer wit, brons, rosé, bruin en zilver. Ook is er een mogelijkheid om te kiezen voor een vaas of pot met een bloemenprint. Met de verschillende formaten kun je goed varieren. Wil je een opvallende decoratie op de eettafel? Dan is een ovale vaas erg mooi. Wil je een statement maken in je interieur? Kies dan voor een grote schelpenbloempot.

Creëer de mooiste gallery wall met Spiegel Fotolijsten

Wil jij een mooie gallery wall creëren? Kies dan voor de unieke spiegel fotolijsten. Eric Kuster gebruikt de fotolijsten ook voor het creëren van een ruimtelijk effect door middel van een mooie combinatie van spiegels. Op deze manier kun jij je interieur heel netjes aankleden. Wat dacht je van een witte hal, vol met prachtige zilveren spiegel fotolijsten van jouw gezin? Met de verschillende formaten maak je het niet te stijf. Kies voor fotolijsten van verschillende groottes, maar waarbij de zijkanten wel uitgelijnd zijn. Zo krijg je een speels, maar toch ook strak geheel.

Spiegellijsten met Facetranden

Met de prachtige fotolijsten en Aluminium Art kun je een hele mooie gallery wall maken. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de unieke fotolijsten ervoor. De spiegelfotolijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zilver en brons. Wat dacht je van een woonkamer met een witte muur, een grijze hoekbank en bronzen spiegellijsten met foto’s van je dierbaren.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *