De 7x inspiratie voor een originele carnavalsoutfit

By  |  0 Comments

Volgende week is het weer zo ver, het carnaval. Van 23 februari tot 25 februari kan je feest gaan vieren en maakt iedereen zich klaar om los te gaan in Brabant. Maar elk jaar is er alleen een uitdaging, wat moet je aan doen? Je wilt namelijk tussen alle feestgangers wel een beetje opvallen met een originele en leuke carnavalsoutfit. Heb jij nog geen idee wat je aan moet doen? Geen probleem, wij geven je wat inspiratie zodat jij helemaal klaar bent. Alaaf! 

1. Ga als jouw grootheid tijdens carnaval 

Heb jij een idool of zie je iemand als jouw voorbeeld? Dan kan je ook kiezen om als die persoon verkleed te gaan. Op deze manier kan je origineel zijn, omdat het om een persoonlijke voorkeur gaat. Wie weet ben jij wel fan van een bepaalde band en heb je al merchandise van hun. Dat scheelt dan uiteindelijk ook weer in je portemonnee! 

2. Matching outfits 

Las je vroeger veel stripverhalen en droomde je helemaal weg in de verhalen van Donald Duck, Asterix & obelix, Popeye of Suske & Wiske? Ga terug naar je jeugdherinneringen en verkleed je als ├ę├ęn van hun. Of ga als duo samen met een vriend of vriendin, kortom voldoende opties. 

3. Verkleed als fransman

Als je op vakantie gaat, is er in elk land wel iets kenmerkend. Als je naar Frankrijk gaat kan je niet om de stokbroden en wijn heen, maar in Duitsland zijn de pretzels en het bier niet weg te denken. Kies een land uit en verkleed jezelf voor een avondje als spanjaard, Italiaan of fransman. Kan je niet kiezen? Dan kan je natuurlijk altijd nog in het Delfsblauw met klompen.   

4. Origineel carnavalspak: ga verkleed als eetwaar

Iedereen houdt van eten, dus waarom ga je niet verkleed als pizza, hamburger of ijsje? Of wil je liever iets gezonds zijn, kies dan een fruitsoort en zorg ervoor dat jij de kers op de taart wordt! 

5. Makkelijk verkleden: verkleed je als dier

Vind je al die kostuums toch te veel gedoe? Dan kan je ook altijd nog verkleed gaan als dier. Dit is heel makkelijk zelf te maken en daar hoef je geen dure outfit voor te kopen. Je kunt bijvoorbeeld helemaal in het groen gaan en iedereen zal snel doorhebben dat je verkleed bent als een kikker. 

6. Net als in de film

Vind jij een bepaalde acteur of actrice heel goed en speelt hij/zij een bijzondere rol in een bepaalde film? Ga verkleed als dat karakter en wordt de nieuwe Joker of Jack Sparrow. 

7. Groepsoutfit carnaval 

Ga jij met je vrienden of vriendinnen en willen jullie hetzelfde verkleed gaan? Klinkt als een lastige opgave, maar het tegendeel is waar! Word de nieuwe totally spies of de bende van la casa de papel. 

Heb jij n├│g meer inspiratie nodig voor een originele carnavalsoutfit?

Wil je nog meer idee├źn voor je carnavalsoutfit of voor een ander themafeest? Laat hieronder dan een berichtje achter en dan nemen we snel contact met je op. Of stuur een foto van jouw carnavalsoutfit!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *