5 inspirerende video trouwuitnodigingen

By  |  0 Comments


Het is eindelijk zover; je gaat trouwen! Al jaren kijk je uit naar deze gebeurtenis en nu is het eindelijk zo ver. Je moet een bruiloft gaan organiseren en dat vergt behoorlijk wat voorbereiding. Eén van de belangrijkste aspecten waar aan gedacht moet worden is de trouwuitnodiging. Willen jullie uniek zijn in jullie trouwuitnodiging? Dan is het misschien leuk om een video te maken als trouwuitnodiging. Een video uitnodiging is uniek en de genodigden zullen hier zeker enthousiast van worden. Hier vind je 5 inspirerende video trouwuitnodigingen.

Een uitnodiging met inhoud

In deze video zie je de trouwuitnodiging van Stephan en Janet. Wat de uitnodiging zo leuk maakt is dat ze meer vertellen dan alleen over de uitnodiging. Zo kun je zien dat hun liefdesverhaal bij het schoolbal is begonnen en wat er allemaal gebeurde tot het huwelijksaanzoek.

Boek met animatie

In de trouwuitnodiging van Scott en Teagan krijg je een boek te zien. De woorden in het boek worden als animatie op de lege bladzijden gelegd. Het maakt de uitnodiging boeiend van het begin tot het einde.

Karaktereigenschappen tonen

Opvallend in deze video is dat alles heel helder is. Het is gefilmd op klaarlichte dag en de zon schijnt dan ook heerlijk. De video richt zich op bepaalde karaktereigenschappen van het stel dat gaat trouwen en laat zien hoe het koppel met elkaar omgaat.

Aaneenschakeling van animaties

In deze trouwuitnodiging video wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende animaties die passen bij het karakter van de geliefden. Het geeft een duidelijk beeld van elk van de partners.
Hobby’s, werk en karakters worden op unieke wijze uitgebeeld.

Muziek in de video

De uitnodiging moet vrolijk en uitnodigend zijn want jullie bruiloft is iets wat gevierd moet worden. Genodigden moeten erg enthousiast worden van de video uitnodiging. Muziek kan hier een groot hulpmiddel bij zijn. De gekozen muziek kan al een indruk geven van de sfeer die er op de dag van de bruiloft te verwachten is: namelijk een groot feest!

Dit artikel werd je aangeboden door Pixiocard.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 1]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *