7 inspirerende mode-ideeën voor het najaar

By  |  0 Comments

Hoewel we nu nog van een redelijk mooie nazomer kunnen genieten, is het toch onvermijdelijk: het najaar komt eraan. Gelukkig kunnen tegenwoordig zoveel mode-ideeën voor het najaar vinden door gewoon al te gaan window shoppen. Maar welke mode-ideeën zijn nou de juiste om te volgen en welke kan je beter vermijden? Hieronder 7 inspirerende mode-ideeën voor het najaar.

Tip 1: Najaar of voorjaar, dit is altijd goed

Ook al wisselt het seizoen, het allerbeste mode-idee voor het najaar van 2014 is je goed voelen in je kleding. Dit is echt het allerbelangrijkste om modebewust voor de dag te komen. Zorg er dus voor dat, welke trend je ook gaat volgen dit najaar, je dichtbij je persoonlijke stijl blijft. Investeer in kleding met goede kwaliteit, goede pasvorm en intense (mode)kleuren.

Tip 2: Sensueel

Een mode-idee voor het najaar 2014 is je sensualiteit tonen. Vele modehuizen werken dit jaar met deze gedachte in hun achterhoofd. Wil je dus helemaal 2014 zijn, laat deze kant van jezelf zien. Onthoud wel: met mate. Te veel sensueel valt absoluut niet in de smaak.

Tip 3: Combineer grijs met zachte, warme tinten

In de winkels zal je veel grijs vinden, maar juist met de mode-ideeën van nu zijn deze goed te combineren met bijvoorbeeld zeegroen, warmgeel of roodtinten. Combineer dus je kleuren om dus helemaal hip over te komen.

Tip 4: Accessoires maken of breken je outfit

Match je sjaal, ketting, armbanden etc. met je outfit, maar pas op dat je het niet overdrijft en dat het hele effect verloren gaat. Denk daarbij vooral aan de volgende tip!

Tip 5: Zorg voor contrast

Zorg voor modekleuren en neutrale kleuren in je outfit. Alle metaalkleuren worden beschouwd als neutraal, dus mix en match ze lekker met elkaar. Laat de mode kleuren lekker knallen als hoofdthema van je outfit en vele hoofden zullen zich naar jou draaien.

Tip 6: De jas

Misschien wel je belangrijkste mode-ideeën voor het najaar zijn je jassen. Deze gooi je natuurlijk over alles wat je draagt en moeten dus helemaal up-to-date zijn. Zorg er bovendien voor dat er een groot verschil is tussen je warme winterjas en je regenjas – qua stijl een cruciaal puntje.

Tip 7: De schoen of laars

Durf! Neem die chunky laars die je misschien iets over de top lijkt. Maak van je schoen je statement. Het toont lef en maakt een outfit klaar voor al je mode-ideeën voor het najaar!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *