3 ideeën voor een origineel themafeest

By  |  0 Comments

Wij Nederlanders zijn dol op feestjes. Verjaardagen, zwangerschappen, verlovingen, feestdagen en diploma’s behalen: er zijn ieder jaar weer vele redenen om een feestje te geven. Keerzijde hiervan is dat een gewoon feestje al snel normaal wordt. Ben jij op zoek naar een manier om jouw feestje net iets unieker te maken? Organiseer dan een themafeest. Dit geeft je feestje net wat meer sfeer en originaliteit. Geen inspiratie? Wellicht zijn onderstaande ideeën iets voor jou. Thema gevonden dat bij je past? Dan hoef je alleen nog maar versiering, kostuums en attributen te verzamelen en het feest kan beginnen!

Themafeest tip #1 – Pirates of the Carribbean Party

Wie kent ze niet: de films van de Pirates of the Carribbean. Mannen zijn dol op deze avontuurlijke actiefilms en vrouwen zwijmelen natuurlijk massaal weg bij al die stoere piraten. De populariteit van deze films zijn hét bewijs dat een piratenthema niet alleen geschikt is voor kinderfeestjes. Breng je huis of de feestzaal dus in de juiste sfeer met de nodige piraten versiering en ga op zoek naar het perfecte kostuum. Herkennen alle gasten elkaar straks nog? Dit wordt een stoer en gezellig feestje!

Themafeest tip #2 – Winterfeest

In de lente en de zomer is een feestelijk buitenthema natuurlijk erg voor de hand liggend. Maar ook de winter leent zich uitstekend voor een eigen thema. Niets zo gezellig en sfeervol als een heus winterfeest. De winter is bij uitstek een feestelijk seizoen en doordat het zo vroeger donker is kun je helemaal losgaan met het aanbrengen van feestelijke lichtjes. Ondanks dat de witte dagen steeds zeldzamer worden in ons land, is er natuurlijk een kleine kans op echte sneeuw. Dat zou de hele setting nog bijzonderder maken. Ligt er geen sneeuw, maar wil je wel een winters buitenfeestje houden? Ga dan op zoek naar een sneeuwkanon en tover de tuin om tot winters landschap. Een wedstrijdje sneeuwpop bouwen, vuurkorf, koek-en-zopie en een winterse barbecue maken het geheel helemaal af.

Themafeest tip #3 – Doe karaoke

In Japan is het heel normaal om zo’n beetje iedere feestelijke gelegenheid te vieren met een karaokeavond. In Nederland is dit iets minder vanzelfsprekend, maar juist dat maakt het organiseren van een karaokefeestje ontzettend origineel. Wist je dat je zelfs een rijdend karaokefestijn kunt inhuren? Ook met een klein budget wordt het echter gegarandeerd gezellig. Huur of koop een karaokeset, zorg voor feestelijke muziek en laat iedereen zichzelf verkleden als zijn of haar favoriete artiest. Het eerste nummer is wellicht nog wat onwennig, maar daarna zit de sfeer er zeker weten direct in. Dit wordt een hilarische avond om nooit te vergeten!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *