Geen budget voor Ibiza? Haal Ibiza naar je tuin!

By  |  0 Comments


Welke levensgenieter is er nu niet gek op Ibiza? Heerlijke stranden, lekker eten, extravagante mensen, topweer én fashion everywhere. Ben jij met een weekje Ibiza nog lang niet voldaan of heb je na je verhuizing simpelweg geen budget meer voor een reisje Balearen? Dan helpen wij je Ibiza gewoon naar jouw huis te halen: richt je tuin in à la één of andere hippe Ibiza beachclub!

Ibiza style tuinen: helemaal hot

We zien ze steeds vaker: tuinen die helemaal ingericht zijn volgens de laatste lounge richtlijnen. En dat is niet gek, want wie graag buiten is, die wil er natuurlijk ook stijlvol bij zitten.

Tips om Ibiza naar je tuin te halen

De ingrediënten voor jouw “Ibiza inspired achtertuin”:

#1 Een hangmat

Heerlijk, zo’n hangmat. Het lijkt misschien wat onhandig, maar wanneer je eenmaal ligt, kom je heus niet zomaar meer overeind. Zeker voor iedereen wiens tuin te krap is voor een grote, kolossale loungehoek, is een hangmat ideaal. Een eenvoudige eerste stap om Ibiza naar je tuin of zelfs balkon te halen!

#2 Palmbomen

Desnoods zijn ze nep. Palmbomen horen er wel écht bij. Kunstpalmbomen zijn trouwens niet echt goedkoop. Heb je wat minder gebudgetteerd voor je Ibiza tuin, dan kun je ook gewoon andere planten kiezen. Als je maar zorgt voor véél planten in je tuin. Het liefst van die grote, die over je terras of hangmat dansen wanneer het een beetje waait.

#3 Zand

Een zandbak die fungeert als strand. Het maakt je tuin helemaal af, maar we snappen dat je hier niets van wilt weten wanneer je kinderen hebt die de hele dag in en uit lopen. Gewoon wat strakke grasmatten kopen bij de lokale Intratuin of online kan ook natuurlijk.

#4 Veel bamboe of hout

Zowel in je meubels als in accessoires. Want de combinatie van een hangmat met veel hout doet jouw tuin meteen gezellig ‘s zomers ogen. Het is dé trick om die gezellige sfeer te creëren in je tuin.

#5 Lampjes. Het liefst gekleurd!

Het moet geen sprookjesbos worden, maar lampen zijn wel echt een must in je Ibiza tuin. Het liefst laat je paars en blauw overheersen. Je kan denken aan sfeerspots die je op je schutting richt of aan lichtkabels boven je terras. Leef je uit!

Uiteraard zijn er dan nog talloze manieren om je tuin te finetunen naar de ultieme Ibiza-sfeer. Denk aan kleedjes en kussentjes met mooie patronen en een mooie wijn- of waterkan voor als jullie ‘s avonds in de tuin nog een drankje willen doen. Ideeën genoeg!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 4   Gemiddelde:  1.8/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *