De nieuwste trends voor je badkamer

By  |  0 Comments

De badkamer is een ruimte in huis waar mensen steeds meer investeren om een perfecte inrichting te krijgen. Als je het ons vraagt ook niet helemaal onterecht. De badkamer is namelijk een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen als de inrichting geheel naar wens is. De perfecte inrichting van de ruimte is natuurlijk heel persoonlijk. Misschien kun je inspiratie putten uit de nieuwste trends voor de badkamer opgesteld in samenwerking met de lokale loodgieter.

Ruimte besparen in de hoogte

Hoewel de badkamer een belangrijke ruimte is waaraan we graag wat meer aandacht willen besteden. Kunnen de meeste mensen er natuurlijk geen extra slaapkamer voor opofferen. Je zal dus creatief moeten omgaan met de beschikbare ruimte. Een trend die hierbij kan helpen is een manier om ruimte te besparen door in de hoogte te denken. Gebruik de totale hoogte van de muur en laat kasten op maat maken om genoeg opbergruimte in de badkamer te creëren.

Elektronisch instelbare douche

Niet geheel onverwacht vinden we tussen de nieuwste trends ook enkele hightech elektronische apparaten. Slimme technologie kan uw leven makkelijker en comfortabeler maken en dat komt in de badkamer natuurlijk goed van pas. Een trend die de loodgieter tegenwoordig regelmatig terugziet is het gebruik van elektronisch instelbare douches. Je kunt hiermee de temperatuur van het water in de douche tot op de graad nauwkeurig instellen. Ieder gezinslid kan zijn of haar eigen voorkeursinstelling bepalen.

Waterdicht behang op de muren

Voor de muren in de badkamer kiezen de meeste mensen voor tegels. Je hebt ook niet zoveel keuze wat betreft de afwerking van de muren vanwege het vocht waarmee je te maken heeft in de ruimte. Behang is natuurlijk geen optie. Of misschien toch wel? Een badkamer trend die we dit jaar herkennen is namelijk het gebruik van waterdicht behang. Deze uitvinding geeft je de mogelijkheid om een kleurrijk behang in de badkamer te hangen.

Waterbesparing in de badkamer

Je ziet het overal terug, iedereen wilt graag duurzamer leven. Het waterverbruik in de badkamer is hierbij een belangrijk punt. Een nieuwe trend hiervoor is zijn sanitaire mogelijkheden zoals een waterbesparende douchekop en kraan. Op deze manier kun je een bijdrage leveren aan het milieu en toch genieten van de luxe van een badkamer.

Het installeren van sanitair zelf doen of laten doen? Als je hier geen ervaring mee heeft is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. De loodgieter kan het sanitair gemakkelijk voor je installeren zonder slordige foutjes.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *