Rij in stijl: 4 tips om te shinen op de weg

By  |  0 Comments


Voor velen is hun auto een van de dierbaarste bezitten. Hij wordt bijna elke dag gebruikt, waardoor er geen leven zonder is. Maar hoe haal je het meeste uit jouw auto? Hoe zorg je ervoor dat hij jaren meegaat, en mooi blijft? Hou de volgende tips in je achterhoofd, en jij rijdt in stijl!

1. Zorg voor een goede WA-verzekering

Het hebben van een WA-verzekering voor je auto is verplicht. Deze verzekering dekt jou voor schade die jij bij anderen veroorzaakt. Er zijn wel verschillende gradaties beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Lees hier alles over de WA-autoverzekering. Als je je eigen schade ook wilt verzekeren, zijn er twee opties. Je kunt kiezen tussen beperkt en volledig casco. Bij volledig casco is al je schade gedekt. Je premie is uiteraard een stuk hoger dan bij beperkt casco.

2. Was je auto regelmatig

Het regelmatig wassen van je auto heeft twee grote voordelen. De eerste heeft natuurlijk te maken met de look. Een gewassen auto ziet er gewoon een stuk mooier uit. Het andere voordeel heeft met de levensduur van je auto te maken. Als je je auto regelmatig reinigt, gaat de lak langer mee. Je auto was je het beste zelf, gewoon met de hand. Online kun je een hoop nuttige stappenplannen voor het wassen van je auto vinden

3. Rij niet asociaal

Een van de grootste ergernissen op de weg zijn asociale bestuurders. Wees dus niet zo’n persoon. Als je echt in stijl wilt rijden, denk je aan je medebestuurders. Dit houdt natuurlijk in dat je niet bumper kleeft of rechts inhaalt. Het kan helpen om de muziek niet te hard te zetten. Mensen gaan vaak harder rijden door de muziek. Weet wel dat langzaam rijden ook erg hinderlijk kan zijn! Rijd dus gewoon de snelheid die je geacht wordt te rijden. Kijk goed om je heen, en pas je zo nodig aan!

4. Smile

Denk eens aan alle stijlvolle foto’s van mensen in auto’s. Kan jij er een voor de geest halen waar niemand op lacht? Een brede (glim)lach laat zien dat je het naar je zin hebt. En alleen als dit het geval is, kun jij echt shinen!

Heb jij nog tips om langer gebruik te maken van je huidige auto? Of leuke ideeën om in stijl te rijden? Laat het ons weten in een reactie en wie weet plaatsen wij jouw tips bij dit artikel!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *