Help! Mijn telefoon is gesneuveld..

By  |  0 Comments

We gebruiken onze telefoons steeds meer en vaker. Terwijl de telefoon eerst alleen nog een middel was om mee te bellen en later ook sms’en, is het vandaag de dag ons hulpje in vrijwel álles. Het is je (kook)wekker, agenda, camera en audio- en videospeler in één. Maar ook je waterpas, hardloopaccessoire en eigenlijk je maatje voor alles wat je online kunt en wilt vinden. Het is dan ook niet voor niets dat we steeds meer aan onze telefoons gekluisterd zitten. En dan, moet je ineens zonder..

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Van veel mensen om me heen heb ik al mooie verhalen gehoord over een gesneuvelde telefoon. Aangezien we onze mobiele telefoon steeds vaker in onze handen, tas of broekzak hebben, is het natuurlijk niet gek dat hier wel eens iets mee kan gebeuren. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje.

De meest bijzondere verhalen die ik wel eens heb gehoord over een kapotte telefoon? Deze zullen je altijd bij blijven:

  • Uit de auto laten vallen en vervolgens terug willen rijden omdat je je telefoon bent vergeten… Een telefoon overleeft een zware auto dus niét;
  • Je mobieltje gebruiken als kookwekker en hem tijdens het koken in een pan rijst laten vallen. Mét water. Dus het effect van je telefoon in een bak rijst is dan wel weg.
  • Wanneer je op het toilet wilt gaan zitten en je telefoon uit je kontzak de wc in glipt.
  • Een foto willen maken uit het raam. Van 5 meter hoog…

Wat nu?!

Als je telefoon kapot is, kan je meerdere dingen doen. Natuurlijk is het afhankelijk van hoe erg het is. Is je telefoon vanaf de tiende verdieping uit het raam gevallen? Dan is de kans groot dat het een kwestie is van afscheid nemen. Maar een kapot scherm, slechte batterij of lichte waterschade is met een simpele telefoonreparatie wel te verhelpen. Wist je dat het mogelijk is zelf je iPhone scherm te vervangen? Te veel gepriegel? Laat het dan gewoon door een professional doen.

Ook dan heb je twee keuzes. Stuur je je telefoon op naar de officiële aanbieder of laat je je uit de brand helpen door een telefoonreparatiewinkel bij jou in de buurt? Vaak kunnen zij het net zo goed en dan zelfs nog sneller en goedkoper. Denk hier van te voren goed over na. Kies in ieder geval voor een reparateur die garantie biedt. In veel steden zitten wat “duistere” achteraf tentjes die iets aan je telefoon willen doen, maar waar je vervolgens nooit meer aan kunt kloppen als het niet gelukt blijkt te zijn.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook gewoon telefoonreparatie winkels die uitstekende service en kwaliteit leveren én garantie bieden. Is de schade echt niet te overzien? Dan zou ik toch even contact opnemen met je telefoonaanbieder.. Maar geen zorgen: hulp is nabij!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *