3 leuke activiteiten om samen met je vriend te ondernemen

By  |  0 Comments

Wanneer je net aan het daten bent, doe je meestal een hoop romantische dingen samen. Naar mate we langer samen zijn, vergeten we helaas weleens hoe belangrijk dat is. Avond aan avond met een zak chips op de bank naar series kijken, is echter funest voor de romantiek in je relatie. Werken aan je relatie doe je door samen leuke dingen te ondernemen. Het brengt je nader tot elkaar en zorgt ervoor dat je relatie spannend blijft. Heb je weinig gezamenlijke interesses of heb je gewoon geen idee wat je samen kunt doen? Wij zetten 4 leuke tips voor je op een rij!

1. Breng een bezoek aan camp Nou in Barcelona

Is je vriend een voetballiefhebber en heb je een groot budget? Dan doe je hem waarschijnlijk een groot plezier met een weekendje Barcelona, waarbij je camp Nou bezoekt. De meeste mannen vinden het namelijk fantastisch om een keer een bezoek te brengen aan het beroemde thuisstadion van FC Barcelona. Camp Nou is iedere dag geopend, behalve tijdens La Liga of Copa del Rey wedstrijden en voor en tijdens een Champions League wedstrijd. Ben je zelf absoluut geen voetbalfan? Geen zorgen, zelfs voor jou is een bezoek aan dit indrukwekkende stadion met bijbehorend museum ongetwijfeld een bijzondere ervaring! Wil jij je vriend echt verrassen? In een Barcelona fanshop koop je voor hem vooraf het originele FC Barcelona T-shirt. Kan hij mooi in stijl zijn entree maken!

2. Parachutespringen

Houd je vriend wel van een uitdaging en heeft hij geen hoogtevrees? Onderneem dan samen een spannende parachutesprong! Wanneer je samen uitdagende dingen doet, kom je nog nader tot elkaar. Zeker wanneer het een stoere activiteit is zoals deze, waar je samen een echte kick van krijgt. Niets zo leuk als samen grenzen verlegen. Ben je zelf geen fan van hoogtes en blijf je liever met beide benen op de grond staan? Je vriend zal het vast niet erg vinden wanneer jij beneden klaar staat om je stoere man met open armen te ontvangen!

3. Samen koken

Liefde gaat door de maag, zeker bij mannen. Met deze tip sla je dus twee vliegen in één klap! Bestel het komende weekend dus geen afhaalmaaltijd, maar duik samen de keuken in. Kokerellen met je vriend kan namelijk heel gezellig zijn! Om de sfeer erin te houden is het echter wel verstandig om geen al te ingewikkeld recept te kiezen. Discussies over bereidingswijzen en ingrediënten wil je immers voorkomen. Bak desnoods samen een pizza: makkelijk en erg lekker! Wedden dat deze met liefde gebakken pizza, veel beter smaakt dan die van de plaatselijke pizzeria?

Met bovenstaande tips breng je de spanning terug in jullie relatie. Je kunt hem natuurlijk ook verrassen met een leuk cadeau. Lees ons artikel: tips voor cadeaus voor hem, voor meer inspiratie!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *