Talloze tips voor cadeaus voor hem

By  |  0 Comments


Altijd weer diezelfde struggle… Wat koop je in godsnaam voor zijn verjaardag, jullie anniversary of als Valentijnscadeau? Lifestyle Vision doet je graag een paar voorstellen voor een cadeau voor hem!

Een stoere mannenactiviteit als cadeau

Jij kent hem natuurlijk vooral als een lieve teddybeer, maar uiteraard doet je vriendje ook wel eens graag stoer. Als je daar op wil inspelen, is een stoere activiteit misschien wel het gepaste cadeau voor hem.

  • Als je een redelijk budget hebt en echt alles uit de kast wil halen, kan je hem bijvoorbeeld een parachutesprong cadeau doen. Uiteraard wacht je hem wanneer hij springt beneden op, zo kan hij na het landen meteen in je armen lopen. Of dat uit dankbaarheid zal zijn of eerder omdat hij misschien stiekem toch een beetje bang was verschilt natuurlijk van vriendje tot vriendje …
  • Een cadeau voor hem dat iets minder pijnlijk is voor je portemonnee maar wel gelijkwaardig aan een parachutesprong is indoor skydiven. In een windtunnel ervaart hij immers dezelfde kick als bij een vrije val, maar dan zonder uit een vliegtuig te moeten springen. Misschien ben je zelf ook veel meer op je gemak als je voor deze cadeau optie kiest?
  • Houd je hem liever op de grond? Dan kan je als cadeau voor hem natuurlijk ook ervoor kiezen om met een echte racewagen te gaan scheuren. Ook off-road rijden met een quad en karting passen bij dit soort cadeau! Denk ten slotte ook eens aan activiteiten op het water zoals surfen, rafting of kajakken. Kortom: ter land, ter zee of in de lucht, je vindt sowieso wel een passend cadeau voor jouw stoere superman!

Gezellig cadeau met twee

Als je weet dat je vriendje het toch niet op zulke kicks heeft, kan je natuurlijk ook gewoon een gezellig uitje voor jullie twee als cadeau voor hem plannen. Ook hier zijn de opties eindeloos. Je kan hem bijvoorbeeld op een etentje in zijn favoriete restaurant trakteren. Verder kan je er ook voor kiezen om zelf een wandel- of fietstochtje uit te stippelen en hem onderweg (als extra cadeau) te verrassen met een heerlijke picknick met alles wat hij het liefst lust. Ook een boottochtje, als daar ergens de mogelijkheid toe is in jouw buurt, is een heerlijk romantisch cadeau (zeker bij zonsondergang). Houden jij en je vriendje wel van wat luxe? Dan behoren een nachtje hotel of een dagje naar de wellness of sauna op jouw kosten eveneens tot de mogelijkheden. Als jullie in plaats van luxebeesten eerder creatievelingen zijn dan kan je uiteraard ook voor een sensuele dansles, een koppel-fotoshoot of een workshop schilderen, boetseren, koken, etc. als cadeau voor hem kiezen.

Liever iets dat hij kan bijhouden

Al de activiteiten die we hierboven opsomden zijn dan wel leuk, een écht (materieel) cadeautje krijgen is natuurlijk ook wel fijn. Online vind je zeker heel wat handige en soms best wel grappige gadgets voor mannen. Denk daarnaast ook echt na over wat je vriendje leuk vindt! Is hij fan van een bepaalde artiest of band? Check dan eens of die onlangs geen nieuwe cd of concert-dvd uitbrachten. Supportert hij steevast voor een bepaalde sportploeg (voetbal, basket, hockey, etc.)? Bekijk eens of je geen leuke merchandise zoals een shirtje, pet of sjaal ervan kan vinden.

Niets houdt je trouwens tegen om de DIY-tour op te gaan. Wat dacht je van een mooi ingepakt doosje vol met redenen waarom je van hem houdt of tientallen date-voorstellen voor het komende jaar? Je kan hem natuurlijk ook een bundeltje coupons geven die telkens helemaal persoonlijk voor hem geselecteerd zijn (je geeft hem een massage, je helpt eens zijn kamer opruimen, hij mag kiezen wat jullie eten, etc.). Als jullie trouwens vaak samen foto’s nemen is het zeker ook een goed idee om stiekem (misschien zelfs al vanaf het begin van jullie relatie) een fotoboek bij te houden. Op een speciale gelegenheid zoals zijn verjaardag, Valentijn of wanneer jullie een tijdje samen zijn kan je hem er dan mee verrassen.

Zo zie je maar; van een stoer activiteit of gezellig uitje voor jullie twee tot een écht cadeautje, al dan niet zelfgemaakt, er zijn echt wel heel wat manieren waarop je je vriendje kan verrassen. Twijfel ook niet te veel, hij zal sowieso wel blij zijn dat je zo je best deed om hem met iets leuks te verrassen!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 4]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *