Organiseer je een vrijgezellenfeest? 4 toffe ideeën

By  |  0 Comments

Wanneer je een vrijgezellenfeest gaat organiseren voor je beste vriend of vriendin, is het belangrijk dat je met een goede planning komt en er een leuke dag van maakt! Denk bijvoorbeeld aan springkussenverhuur om lekker in de rondte te kunnen springen, een stormbaan biedt ook mogelijkheid tot onderlinge wedstrijdjes. In onderstaand artikel zijn diverse toffe ideeën uitgewerkt om je op weg te helpen!

1. Wipe out

Een zeer tof idee voor een vrijgezellenfeest is een tripje naar de wipe out baan. Een avontuurlijk uitje waarbij de fanatiekeling naar voren komt! Met een beetje lef, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen kom je een heel eind. Er zijn meerdere stormbanen om uit te kiezen en elke stormbaan heeft andere onderdelen die overwonnen moeten worden. Je kunt zelfs denken aan een gedeeld vrijgezellenfeest waarbij, in dit geval, de mannen tegen de vrouwen zullen strijden. Let wel op dat deze activiteit seizoensgebonden is! De megaballen, punchkiss en monkeyspin wachten je op.

2. Spellendag

Om in de trant van spelletjes te blijven kan er ook een gezellige dag vol met spelletjes georganiseerd worden. Uiteraard kan de vrijgezel extra opdrachten krijgen om het hem of haar moeilijker te maken. Denk hierbij aan oud-Hollandse spelletjes, maar ook sumoworstelen in een sumoworstelpak of spijkerbroek hangen. Ook leuk: een complete spelletjes dag in een grotere stad, waarbij de vrijgezel diverse opdrachten moet uitvoeren. Een echte opgave, met vaak een hilarisch resultaat. Op het internet vind je diverse tips en ideeën met leuke opdrachten voor de vrijgezel. Begin echter op tijd om het zo soepel te laten verlopen. Het is wel zo leuk als het vrijgezellenfeest dan ook goed gepland is met leuke activiteiten.

3. Expeditie Robinson

Daag jezelf, je vrienden en de vrijgezel uit tijdens een dagje expeditie Robinson. Dit toffe televisieprogramma kun je zelf ook een dagje ervaren op het strand in Nederland. Maak teams en ga verschillende toffe uitdagingen aan, waarbij je zowel fysiek als mentaal aan de slag moet! Denk goed na, zorg voor een aardig tempo en werk je zo snel mogelijk een weg door de opdrachten heen. Aan het eind van de dag maken jullie een vuurtje en trakteren jullie jezelf op wat lekkers!

4. Flyboarden

Tot slot is ook flyboarden zeer tof om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Dit is redelijk nieuw en kan nog knap lastig zijn! Het is verstandig om dit te organiseren wanneer de vrijgezel zelf ook redelijk sportief is omdat het een goed uithoudingsvermogen vergt en de lol er anders snel vanaf is. Een flyboard wordt aan je voeten vastgemaakt en geeft je een boost waardoor je als het ware boven het water zweeft. Het vergt wat balans en een goede afstemming, maar dan kun je vliegen boven het water. Een toffe en unieke ervaring die perfect is voor een vrijgezellenfeest. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt is de ervaring compleet en kun je achteraf lekker bijkomen met een heerlijk diner of barbecue bijvoorbeeld.

Denk goed na voor wie je het vrijgezellenfeest organiseert en welke activiteit(en) bij de betreffende persoon passen. Ga dan op zoek naar leuke activiteiten en vraag hulp aan andere vrienden of familie, die met je mee kunnen denken en de planning kunnen maken.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *