Verliefd zijn en geen bevredigend seksleven

By  |  0 Comments


Ben je verliefd en ontbreekt het tegelijkertijd aan een bevredigend seksleven? Soms kan dit het geval zijn. Er zijn verschillende oorzaken die dit in de hand werken. In dit artikel gaan we het daar op een subtiele manier over hebben. Zo kun je de draad weer oppakken en is het mogelijk om jullie seksleven te verrijken.

Iedere relatie is anders

Relaties zijn allemaal anders. Iets dat voor jullie werkt hoeft niet voor een andere relatie te werken. Zeker wanneer het over onderwerpen zoals deze gaat. Toch is het zo dat bij iedere relatie ook seks hoort.Maar soms is het seksleven dat binnen een relatie bestaat niet bevredigend. Als dit bij één van de twee speelt, is het fijn om het hier samen over te hebben. Zo kunnen jullie nadenken over waar het aan ligt en tot een oplossing komen.

Seksuele energie in jullie relatie brengen

Als jullie seksleven niet meer is wat het hoort te zijn, zijn er gelukkig verschillende manier om deze seksuele energie terug te brengen. Door het er samen over te hebben en te experimenteren, is het mogelijk om iets te vinden dat bij jullie beide past. Enkele voorbeelden:

Seksspeeltjes

Op het gebied van seksspeeltjes is er veel mogelijk. Fabrikanten bedenken steeds meer ideeën om het seksleven spannender te maken. Door samen iets uit te proberen, kunnen jullie de relatie weer nieuw leven inblazen en is het mogelijk om iets te vinden dat jullie prettig vinden. Begin met een simpele vibrator of probeer iets anders dat jullie interesse wekt.

Rollenspel

Een rollenspel maakt het mogelijk om de sleur van de dag te vergeten. Door middel van een rollenspel kunnen jullie doen alsof jullie iemand anders zijn en je daar helemaal in verliezen. Deze ontspanning kan seksuele energie laten ontsnappen en een kans voor jullie seksleven bieden.

Sexy kleding aantrekken

Je kunt een sexy jurkje dragen of een t-shirt waarin je jouw spieren goed kunt zien. Door de juiste kleding aan te trekken, is het mogelijk om elkaars zintuigen op een simpele manier te triggeren. Zo krijg je weer zin in elkaar en kan seksuele energie terugkomen.

Flirten op afstand

Soms helpt het om afstand te creëren. Wanneer je samenwoont is dit uiteraard iets lastiger, toch kun je ook dan een bepaalde afstand creëren en daarmee seksuele spanning aanwakkeren. Door op afstand met elkaar te flirten, krijg je zin in elkaar en is het nog prettiger wanneer je elkaar weer in de armen kunt sluiten. Zeker als je dit op een leuke manier hebt opgebouwd. Denk aan het versturen van sexy foto´s en spannende berichtjes.

Spelen er medische redenen of hebben jullie het vermoeden dat er psychologische redenen zijn dat er geen seks meer is? Dan is het belangrijk om hulp te zoeken. Eventueel kun je bij een huisarts te raden gaan. Deze kan je naar een specialist doorverwijzen indien er fysieke problemen zijn of verwijst jullie naar een psycholoog door als de problematiek van psychologische aard is.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *