Denk aan deze 3 zaken als je een bruiloft organiseert

By  |  0 Comments


Is de mooiste dag van je leven aangebroken? Of ga je een goede vriend of dierbaar familielid helpen om zijn of haar trouwdag te organiseren? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Dat betekent een partytent huren in Utrecht als het feest daar plaatsvindt en het weerbericht in de gaten houden om de boel niet in het water te laten vallen. Maar waar moet je nog meer op letten als je een bruiloft organiseert? We helpen je op weg met de 3 belangrijkste zaken om in je achterhoofd te houden.

1. Denk aan het weer

Ieder seizoen heeft zo z’n charmes, maar ook zo z’n eigen moeilijkheden. Organiseer je een bruiloft in de zomer, dan wil je dat je gasten ergens in de schaduw wat verkoeling kunnen krijgen. En is het een winterfeestje, dan moeten je gasten het warm en comfortabel hebben op de feestlocatie. Het is slim om lokale ondernemers in te huren voor de grote dag, omdat zij snel op hun thuislocatie zijn om eventueel extra materiaal op te halen of dingen aan te passen. Gaat het om een bruiloft in de Gelderse Vallei, een partytent huren dichtbij huis is dan dus een goed idee. Hou er bovendien rekening mee dat er last minute dingen kunnen wijzigen als er toch opeens een flinke hagelbui over de feestlocatie trekt bijvoorbeeld.

2. Kies mooi, maar praktisch vervoer

Heeft het bruidspaar een mooie trouwauto op het oog, zorg dan dat deze auto op de dag zelf klaarstaat, vol met brandstof zit en er netjes uitziet. Maar denk ook eens over andere opties na. Er zijn veel meer vervoersmiddelen die je kunt gebruiken voor je bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere bakfiets waarin de bruidegom zijn bruid vervoert? Of wat dacht je van gewoon lopen? Misschien niet zo romantisch, maar bijzonder effectief wanneer je in een drukbevolkte stad bent. Misschien is het leuk om paarden in te zetten, als het bruidspaar helemaal warm wordt van een romantische koets met vierspan ervoor bijvoorbeeld.

3. Zorg voor de inwendige mens

Niets zo vervelend als een feestdag waarbij het eten niet goed voor elkaar is. Iedereen wil graag lekker eten en vooral ook voldoende. Natuurlijk mag het eten op een bruiloft best iets bijzonders zijn, maar zorg dat het een redelijk universeel menu is, zodat iedereen er iets van zijn of haar gading vindt. En zorg dat er voor iedereen voldoende is. Er moet immers ook nog een feestavond afgewerkt worden en niets zo vervelend als met een hongergevoel de dansvloer op moeten.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *