6 populaire vervoersmiddelen voor een bruiloft

By  |  0 Comments


Een bruiloft is uiteraard onvergetelijk en hier kan een vervoersmiddel ook aan bijdragen. Er zijn diverse vervoersmiddelen beschikbaar voor ieder budget. De 6 meest populaire keuzes, zijn op een rijtje gezet in onderstaand artikel.

1. Oldtimer

Een oldtimer is het meest populaire vervoersmiddel voor een bruiloft. Dit komt door zijn karakter (stoer, authentiek, romantisch), en unieke ervaring. Zorg er echter wel voor dat de bruidsjurk in de auto past en denk eraan de old timer te verzekeren. Het is tenslotte wel een oude auto. Indien je de romantische uitstraling compleet wilt hebben, kun je eraan denken om lege blikjes achter de auto te hangen.

2. Koets

Met een koets kun je een romantische tocht voorafgaand aan de trouwerij maken, of juist wanneer je een pas getrouwd stel bent. Een koets en paarden als vervoersmiddel kiezen, draagt gegarandeerd bij aan een onvergetelijke bruiloft. Mits er budget is kunnen er ook enkele volgkoetsen worden gehuurd om de rit compleet te maken.

3. Helikopter

De helikopter is een vervoersmiddel dat niet zo populair is dankzij het hoge kostenplaatje. Toch is het een vervoersmiddel dat zeker benoemd mag worden. Als er budget voor is kan het bruidspaar een spetterende entree maken met een helikopter of juist als pasgetrouwd een romantische vlucht maken.

4. Limousine

Een limousine is een veel gezien vervoersmiddel voor bruiloften. Met een limousine maak je gegarandeerd een chique entree. Een voordeel van een auto als deze is dat de jurk erin past! Hoe groot en volumineus de jurk is van een bruid, in een limousine is genoeg ruimte voor het bruidspaar en hun kledij. Voor lange ritten is er vaak een koelkast met heerlijk gekoelde drank aanwezig en ook voor de getuigen is er genoeg ruimte om gezellig plaats te nemen (indien dit de bedoeling is natuurlijk).

5. Sportieve auto

Altijd al in een gave Porsche willen rijden? Een bruiloft is dé gelegenheid om zo’n gave auto te huren. Hierbij kun je denken aan de genoemde Porsche, maar ook aan een Ferrari of een Ford Mustang bijvoorbeeld. Met een sportieve auto maak je gegarandeerd een spetterend entree; zorg er wel voorlife dat dit bij de sfeer van de bruiloft en het bruidspaar past.

6. Vespa

Met lekker weer is het huren van een scooter ook een veel gekozen optie voor een bruiloft. De meest populaire optie hiervoor is de Vespa, vaak een authentiek model. Er moet echter rekening worden gehouden met de jurk, zeker als de bruid traditioneel in het wit is gekleed. De bruid moet dus voor een niet al te volumineuze jurk kiezen of een goede manier vinden om deze veilig tijdens een scooterrit naar bestemming te krijgen. Indien een stoerdere uitstraling gewenst is, kan er ook gekozen worden voor een motorscooter.

Uiteraard ligt de keuze voor een vervoersmiddel aan je budget, de sfeer van je bruiloft en de locatie (hoe is deze te bereiken). Een limousine kan niet in nauwe straatjes rijden met scherpe bochten, met een scooter kun je echter overal komen. Denk goed na over deze verschillende aspecten en geniet met volle teugen van deze speciale dag!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *