Werk jij in de horeca? 3 geschikte werkschoenen op een rij!

By  |  0 Comments


Werken in de horeca, betekent vaak hard werken. Je maakt lange uren, vaak ook ’s avonds en ’s nachts, en staat de hele tijd op je voeten. Dit kan wel eens funest voor je voeten zijn, als je het verkeerde schoeisel draagt. Wat zijn geschikte werkschoenen wanneer je in de horeca werkt?

Welke eisen stel je aan werkschoenen?

Allereerst is het belangrijk om voor jezelf op een rijtje te zetten welke eisen je aan jouw werkschoenen stelt. Werk je in een spoelkeuken, dan wil je schoenen hebben die waterafstotend zijn en een goed profiel hebben, zodat je niet gemakkelijk uitglijdt. Daarnaast willen ook wel eens etensresten langs je schoenen komen, dus zoek schoenen die gemakkelijk schoon te houden zijn.

Moet je tijdens je werk veel staan? Dan wil je het liefst schoenen hebben die niet alleen zitten als pantoffeltjes, maar ook genoeg steun bieden. Wanneer je lange tijd op verkeerde schoenen staat, bestaat de kans dat je later rugklachten krijgt. Goede, ondersteunende schoenen zijn belangrijk, ook voor de lange termijn.

Zoek vooral ook schoenen die goed ademend en vocht absorberend zijn. Als je lang staat, hard werkt en veel loopt gaan je voeten zweten. En wanneer het zweet niet goed genoeg kan verdwijnen, gaat het stinken.Dan kan het ook nog zijn dat je op je werk te maken hebt met bepaalde eisen die aan de kleding worden gesteld, zoals de kleur. Vaak wordt er voor zwart gekozen. Gelukkig zijn de meeste geschikte schoenen ook in het zwart te verkrijgen, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

3 werkschoenen uitgelicht

Welke schoenen je zou kunnen kiezen? Bekijk onderstaande schoenen eens. Hopelijk zit er een geschikt paar bij voor tijdens je werk!

1. Grisport werkschoenen

Comfortabel, ademend, licht en dat voor een goede prijs. Wanneer je dit zoekt in werkschoenen, ben je met Grisport werkschoenen aan het juiste adres.

2. Vans

Vans zijn tijdloos, hip en comfortabel. Tevens in alle kleuren te verkrijgen. Deze schoenen zijn minder geschikt in de spoelkeuken, omdat het weinig profiel heeft en de kans op uitglijden dan groter is.

3. Ecco sneaker

Bij Ecco schoenen staat comfort voorop. Daarbij komt dat ze ademend zijn en goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Hopelijk kun je een goede keuze maken tussen bovenstaande schoenen. Misschien draag je het liefst schoenen met hakken of mooie sandalen, maar uiteindelijk is het belangrijkst dat je voeten de juiste steun krijgen die ze nodig hebben. Wat vind jij belangrijk aan de schoenen die jij draagt tijdens je werk?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *