5 tips voor een onvergetelijke bruiloft

By  |  0 Comments


Een bruiloft is per definitie natuurlijk onvergetelijk, het is een dag die de bruid en bruidegom nooit zullen vergeten. Een bruiloft kan je zo groots en duur maken zoals je zelf wilt, zolang het bij jullie past en de mensen er zijn die jullie willen, is alles goed. Om deze dag als onvergetelijke bruiloft te kunnen bestempelen hebben wij een aantal tips voor je.

1. Bijzondere datum

Om de bruiloft zo speciaal en persoonlijk mogelijk te maken is een bijzondere trouwdatum op zijn plek. Een bijzondere datum kan voor een eeuwig onvergetelijke herinnering zorgen. Denk bijvoorbeeld aan, de dag dat jullie elkaar hebben ontmoet, de dag van jullie eerste date en zo verder. Ook kan je kiezen voor de zondag, een speciale dag waarop bijna iedereen al vrij is en er een grote opkomst zal zijn.

2. Entertainment

Je bruiloft onvergetelijk maken kan natuurlijk ook door het entertainment. Denk aan een photobooth bruiloft, een dj inhuren, live-painter en zo verder. Een photobooth is erg leuk om persoonlijke, gekke en grappige herinneringen vast te leggen voor zowel de gasten als jullie zelf. Wanneer je bruiloft lang duurt is entertainment gewenst, al is het alleen maar voor de gezelligheid. Een cabaretshow of storyteller is iets wat niet vaak voorkomt maar hoe leuk is het als iemand kleine anekdotes komt vertellen over jullie relatie en daarbij vrienden en familie betrekt. Hiervoor moet je natuurlijk zelf wat kenmerken op papier zetten, de rest wordt in elkaar gezet tot een sterk en grappig verhaal. Entertainment op een bruiloft is zeker aan te raden, zorg wel voor een goed draaiboek en weet hierop in te spelen wanneer dingen uitlopen.

3. Thema bruiloft

Zowel onvergetelijk voor het bruidspaar als de gasten; een themabruiloft. De keuze voor een themabruiloft is reuze. Zo kan je voor de mannen en vrouwen een ander thema hanteren of iedereen één thema geven waarmee zij creatief aan de slag kunnen. Zo kan je bijvoorbeeld een festival bruiloft houden met food-trucks, veel bloemen, kleuren en goede muziek. Een thema kan ook aangepast worden aan een seizoen (tropical of winter wonderland), een favoriete film, jaren 60/70/80/90 stijl en ga zo maar door….Er zijn tal van opties voor een themabruiloft die jullie speciale dag onvergetelijk maken!

4. Trouwvervoer

De entree van je bruiloft kan op zichzelf al onvergetelijk zijn! Hiervoor kan je trouwvervoer huren, zowel klassiek als modern. Let wel goed op dat de kleur van de auto niet zorgt voor een ’lelijke’ jurk. Hierbij doelen we op het feit dat een spierwitte auto een crème kleurige jurk heel geel kan laten overkomen. De grootte van de jurk en dus de grootte van de auto zijn ook belangrijk. Neem van tevoren dus eerst een kijkje in het aanbod en ga vooral even achterin zitten om te kijken of het goed voelt.

5. Buitenbruiloft

Als het weer het in Nederland toe laat, is een buitenbruiloft mooi en romantisch. Uiteraard kan een bruiloft ook in het buitenland plaatsvinden, wanneer het budget dit toelaat. Een buitenbruiloft draagt een bepaalde charme met zich mee, zo is de bekende opstelling hierbij een lang looppad met houten witte klapstoeltjes. Bloemen zijn er vaak in overvloed en buiten dineren bij zonsondergang is uiterst romantisch.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *