4 zaken die je verjaardag onvergetelijk maken

By  |  0 Comments


Als kind vind je je verjaardagsfeestje spannend en superleuk. Jammer genoeg verdwijnt dat gevoel als we ouder worden. Maar dat hoeft niet! Want luidt het spreekwoord niet ‘Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen’? Zorg dus zelf voor een onvergetelijke verjaardag. Want of je nu 6, 26 of misschien wel 56 wordt, een nieuw levensjaar vier je! Het liefst samen met je vrienden.

1. Tijd voor bubbels!

Je kent het wel; een high tea samen met vrienden. Maar tegenwoordig heb je ook high wine, high beer en zelfs high chocolate. Maar wat is nu feestelijker dan champagne? We drinken het vooral bij de jaarwisseling op 31 december. Maar wat weerhoudt je ervan om ook je eigen jaarwisseling met bubbels te vieren. Een nieuw levensjaar, vrienden en toasten met verschillende champagnes zoals een champagne Demi Sec. Iets heel anders waar jullie nog lang over kunnen napraten.

2. Buiten de deur

Denk eens niet ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Doe eens iets heel anders. Iets geks, iets spannends. Iets buitensporigs of iets cultureels. Iets creatiefs of iets sportiefs. Mogelijkheden genoeg voor een dagje uit op je verjaardag. Misschien zelfs samen koken of een fotografie workshop! Door iets te doen leer je elkaar ook weer anders kennen. Dit kost misschien wat meer dan een traditioneel feestje. Maar je organiseert en beleeft iets om samen met je vrienden op terug te kijken.

3. Spread the love

Wij zijn in Nederland niet echt gewend om onze emoties te tonen of om onze vrienden te laten zien wat ze voor je betekenen. Breng daar eens verandering in als je jarig bent. Show your love! Nodig je allerliefst vrienden en vriendinnen uit. Voor de verandering geef jij als jarige iedereen een cadeautje. Een mooie steen of een stukje (sloop)hout met een lief woord dat past bij jullie relatie. Vertel hen wat ze voor je betekenen. En hoe je ze waardeert in je leven. Je zal zien, dit is een verjaardag die jullie niet snel vergeten.

4. Feestje thuis

Stel je hebt een groepje oude vrienden, niet oud qua leeftijd (kan natuurlijk ook) maar oud in de zin van een lange vriendschap. Vier deze lange vriendschap dan op je verjaardag. Vraag je bff’s oude fotoalbums of zelfs filmpjes mee te nemen en herleef jullie leuke, mooie, avontuurlijke en spannende momenten opnieuw. Maak zelf een fotopresentatie bijvoorbeeld met Prezi of maak een moodboard die je ophangt of neerzet. Zo laat je zien dat jullie vriendschap waardeert. Juist op jouw verjaardag! Zorg uiteraard ook voor lekkere hapjes en drankjes want dat hoort er wel bij.

Wat je ook doet, vier het leven samen. Maak herinneringen en heb een onvergetelijke dag!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *