Gepersonaliseerde chocolade; origineel cadeau voor iedereen!

By  |  0 Comments


Chocolade is misschien wel het populairste cadeau om te geven. Het past bij iedere gelegenheid en iedereen is blij met dit cadeau. Het is dan ook onzin dat dit alleen geschikt is voor vrouwen, ook mannen zijn hartstikke blij met chocolade als cadeau! Wil je nu nét wat meer indruk maken dan met een eenvoudige reep of doosje bonbons? Dan kun je dit cadeau eenvoudig personaliseren. Benieuwd op welke manier en in welke situaties? Wij vertellen je er meer over!

Als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk geven aan een collega, werknemer of zakenrelatie? Veel mensen denken hierbij aan kantoorartikelen zoals pennen, agenda’s of notitieblokken met bedrijfslogo. Terwijl een relatiegeschenk zo veel meer kan zijn dan dat! Het leuke is dat je de verpakking van een reep of doos bonbons kunt laten bedrukken in grote hoeveelheden, bijvoorbeeld voor al je werknemers en zakenrelaties voor tijdens de feestdagen. Of om weg te geven wanneer er bepaalde successen zijn behaald. Maar het is ook mogelijk om die ene werknemer die tijdelijk met verlof gaat een leuk cadeau te geven met een écht persoonlijke tekst.

Als verjaardagscadeau

Het blijkt dat we over het algemeen veel moeite hebben met het vinden van geschikte verjaardagscadeaus. Te duur, te goedkoop, niet origineel, te klein, te groot: je kunt het zo gek niet bedenken. Maar er is één cadeau waarmee je de plank absoluut niet kunt misslaan. Zowel voor jong en oud als voor man of vrouw is gepersonaliseerde chocolade altijd leuk (en lekker!) om te krijgen. En het leuke is: je kunt er alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld een leuke wens of boodschap drukken op de wikkel, of nog leuker: op de chocolade zelf! Ook is het vaak mogelijk om zelf verschillende soorten snoep, nootjes of kruiden toe te voegen aan de chocolade. Op deze manier wordt het pas echt een persoonlijk cadeau!

Als cadeau aan je geliefde

Net als verjaardagscadeaus vinden we het ook vaak lastig om een cadeau te verzinnen voor je geliefde. 10 jaar samen, 20 jaar getrouwd, een verjaardag, ‘gewoon zomaar…’ Het is lastig om iets origineels te verzinnen, zeker als je al een lange tijd samen bent. Het personaliseren van chocolade is dan ook een cadeau dat in iedere situatie in de smaak zal vallen. En heb je iets goed te maken of wil je écht indruk maken? Dan mag een grote bos bloemen erbij natuurlijk niet ontbreken. Succes gegarandeerd!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *