Verjaardag organiseren? Deze 3 dingen moet je niet vergeten

By  |  0 Comments

Ieder jaar is het voor sommige mensen weer een uitdaging: het organiseren van hun verjaardag. Of die van hun partner of kinderen. Voor anderen lijkt het een klus die ze met liefde klaren. Ben jij zo iemand die wel wat tips om het beste verjaardagsfeestje ooit te geven kan gebruiken? Dan helpen we je graag. Deze drie dingen moet je niet vergeten om een onvergetelijk feest te kunnen geven.

1. Een tof cadeau

Het allerbelangrijkste op een verjaardag is toch vaak wel het cadeau. Als jij de organisator bent van een bijzonder verjaardagsfeest, kun je alle genodigden mobiliseren om samen een supergaaf cadeau te regelen. Als iedereen een paar euro inlegt, kun je veel groter uitpakken dan wanneer iedereen z’n eigen, kleine cadeautje geeft. Informeer eens voorzichtig bij de jarige, zou hij of zij ooit een parachutesprong willen maken? Een diner in een sterrenrestaurant hebben? Of wil hij of zij heel graag een nieuwe gadget? Door samen geld bij elkaar te leggen zijn dit soort cadeaus ineens binnen handbereik!

2. Eten en drinken

Minstens zo belangrijk als het cadeau is de verzorging van de inwendige mens op een verjaardag. Natuurlijk denk je nu het eerst aan gebak, maar ook na dat eerste verjaardagshapje wil je de gasten tevreden houden. Organiseer je een groot feest? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van partycatering. In de zomer is het bijvoorbeeld hartstikke leuk om barbecue catering te regelen en als de jarige van een bepaald land houdt, kun je daar de hapjes en de drankjes op afstemmen. Zulke dingen maken het feest net even wat bijzonderder dan een gewoon verjaardagsfeest en dat is natuurlijk voor jou als organisator het grootste compliment dat je kunt krijgen.

3. Entertainment

Als je een groot feest organiseert, moet je wel wat meer regelen dan een paar stoelen in een kringetje en een leuk achtergrondmuziekje. Je kunt nu serieus entertainment gaan inhuren, om het op die manier voor iedereen levendig en gezellig te houden. Je kunt denken aan een DJ in de tuin of denken aan bijzonder entertainment voor een feest: een tafelgoochelaar bijvoorbeeld. Zijn er veel kinderen op het feest aanwezig, dan zit je altijd goed met een ballonartiest of een clown.

Je ziet het, een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Neem deze drie tips mee in je voorbereiding en je zult zien dat iedereen zich dit feest nog lang zal herinneren.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *