4 leuke ideeën voor een onvergetelijk verjaardagsfeest

By  |  0 Comments


Zit jouw verjaardag er binnenkort aan te komen, of ben je van plan een feest te organiseren voor je lover of een vriend(in)? Je wilt hier natuurlijk het liefst een onvergetelijk feest van maken, waar alle gasten en vooral de jarige nog jaren vol plezier aan zullen terugdenken. Wat gaat er nu voor zorgen dat dit een geslaagd verjaardagsfeest wordt? Kom op ideeën door onderstaande tips!

1. Kies voor een spetterende locatie

Iets wat je feestje kan maken of breken, is de locatie. Kies je voor een hippe buitenlocatie, maar regent het de hele avond? Grote kans dat dat je feestje verpest. Kies je voor een toffe binnen locatie met de leukste activiteiten, maar is het er bloedheet? Grote kans dat dát je feestje verpest.
Denk hier dus goed over na. Wanneer je het thuis wilt vieren, zorg er dan ook voor dat het buiten in de tuin gezellig is gemaakt. Mensen vinden het fijn om een plek te kiezen en de ruimte te hebben.

Zorg ook voor een back-up. Bijvoorbeeld door een partytent op een buitenlocatie te hebben staan. Zodat het ineens een heel knus, droog feestje wordt wanneer de regen toeslaat, midden in augustus. Vergeet hierbij ook de aankleding niet. Ballonnen, slingers, feestmutsen en toeters vind je misschien kinderachtig, maar iedereen houdt hier (stiekem) van. Zodra mensen een feestmuts op hebben en een toeter in de hand, komt het kinderlijke weer naar boven. Laat het feest beginnen!

2. Wees origineel met drankjes

Natuurlijk zorg je voor de nodige biertjes, wijntjes en frisdranken om de eerste dorst te lessen. Is het niet leuk om voor exclusievere drankjes te zorgen? Leuke cocktails, zowel ‘virgin’ versies, als met alcohol erin. Het moet voor iedereen feestelijk en beschikbaar zijn natuurlijk. Zoek van tevoren op internet naar leuke, niet al te ingewikkelde, cocktailrecepten en haal de ingrediënten in huis. Misschien is er wel een vriend die op de avond zelf de cocktails wil maken, dan kun je er ook een heuse cocktailbar, inclusief barman, van maken. Afhankelijk van je budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

3. Zorg voor een toffe activiteit

Het klinkt misschien suf, want het is natuurlijk geen kinderfeestje meer, maar kies een leuke activiteit om te doen op het feestje. Zorg voor laagdrempelige spellen die gedaan kunnen worden, omdat niet iedereen zich gemakkelijk voelt om een hele avond te praten met mensen.Een karaoke-set bijvoorbeeld, is een activiteit waarmee zelfs de meest  saaie gasten loskomen en veranderen in een feestbeest. Ineens is de rustige buurvrouw veranderd in een heuse Beyoncé als ze ‘Halo’ moet zingen met je vrienden.

4. Héérlijke hapjes zijn een must!

Wat je vooral niet moet doen, is bakjes met borrelnootjes en chips op tafel zetten. Dit kon nog toen je student was, maar is nu echt not done. Maak feestelijke hapjes die binnen het thema of seizoen passen. Tapas-hapjes gecombineerd met Sangria, champagne met olijfjes en gerookte zalm op een broodje. Alles om de honger te stillen.Heb jij nog ideeën om er een onvergetelijk feest van te maken?

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *