4 tips voor het kiezen van de perfecte trouwauto

By  |  0 Comments


Het ziet er altijd zo leuk uit, zo’n mooie auto die pronkt naast de huwelijks outfits. Maar hoe bepaal je nou voor welke wagen je gaat? Let je alleen op het uiterlijk of kies je juist op basis van praktische overwegingen? Het kan geen kwaad om je eens te verdiepen in deze paar tips.

1. Vergelijken door te kijken

Voor het uitkiezen van je trouwauto moet je enigszins zorgvuldig te werk gaan. Bedenk van te voren goed aan welke eisen jouw auto moet voldoen. Wil je hier bijvoorbeeld maar met z’n tweeën inzitten of wil je ook graag nog kinderen mee kunnen nemen? Hecht je waarde aan de kleur van de auto? Of hoe snel hij kan rijden? Vergelijk auto’s met elkaar en kies een auto die mooi past bij het thema van jullie bruiloft en ga uiteraard voor een trouwauto die bij jullie past. Vraag ook altijd om een testritje. Dit zal niet bij alle auto’s mogelijk zijn, maar ga er dan ieder geval inzitten om te controleren hoeveel ruimte er is voor bijvoorbeeld de bruidsjurk en eventuele meerijders.

2. Boek op tijd

Alhoewel veel stellen al lang van te voren beginnen met het plannen van hun bruiloft, kunnen we er niet vaak genoeg op hameren dat de tijd snel voorbij vliegt. Dat betekent dat geliefde auto’s ook zo weg zijn. Wees daarom op tijd met het boeken van je trouwvervoer wanneer je besloten hebt welke het moet gaan worden.

3. Gasten vervoer

Het is ook mogelijk om in plaats van een auto, voor een bus te kiezen. Hiermee kunnen je gasten gemakkelijk meerijden naar de ceremonie of het feest. Op deze manier kunnen jullie dus onderweg al een klein feestje vieren en kan er zelfs al gedronken worden. Creëer een sfeervolle ervaring op de weg met vervoer voor een heel gezelschap. Uitermate geschikt voor stellen die graag hun geliefden bij zich hebben op deze speciale dag. Mochten er echt veel bezoekers komen, dan kan je er ook nog voor kiezen om zelf met de trouwauto te rijden en de gasten in een bus te laten vervoeren.

4. Een chauffeur

Wat is er fijner dan rondgereden te worden in een mooie auto? Zeker wanneer je al onder spanning staat tijdens deze memorabele dag, is het prettig om je geen zorgen te hoeven maken over het vervoer en verkeer. Zo kun je samen van een glaasje champagne genieten terwijl je als een koninklijk paar naar het altaar wordt gereden. Vraag bij het huren van een trouwauto altijd of er een optie is om een chauffeur bij te boeken.

Dit artikel werd je aangeboden door 123 Trouwauto.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *