4 tips om fris en vrolijk de zomer in te gaan

By  |  0 Comments


De zomer bezorgt veel mensen een beter humeur. De dagen worden langer en het zonnetje, dat zich regelmatig laat zien, trekken je mondhoeken steeds vaker omhoog. De zomer is ook de tijd dat jij jezelf mag laten zien. Een leuk jurkje met mooie sandaaltjes en een heerlijk fris en fruitige parfum. Maak het helemaal compleet met een zelfde frisse uitstraling. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder.

1. Een goede nachtrust

Hoewel de dagen steeds langer worden, is een goede nachtrust nog steeds een must om de volgende morgen goed voor de dag te komen. Slaap zorgt niet alleen voor een goed humeur, maar ook voor een mooie huid. Slaap je slecht? Dan kan je huid niet voldoende herstellen en zie je er na verloop van tijd vermoeid en dof uit. Houd daarom doordeweeks hetzelfde slaapritme aan als de rest van het jaar. Heb je moeite om in slaap te komen terwijl het nog licht is? Probeer dan met verduisterende gordijnen je slaapkamer zo donker mogelijk te maken. Wil ook dit niet helpen? Dan kunnen natuurlijke rustgevers zoals die van Sambrosa Care bijdragen aan een betere nachtrust.

2. Drink voldoende water

Misschien een open deur, maar het drinken van voldoende water zorgt voor een betere huid en een frisse uitstraling. Zeker in de zomer is het belangrijk om voldoende vocht in te nemen om uitdroging te voorkomen. Het laat je gezicht stralen, je ziet er beter en frisser uit en je zit lichamelijk beter in je vel. In de zomer zal je vaker op het terras te vinden zijn met een lekkere cocktail of een goed glas wijn. Echter onttrekt alcohol veel vocht aan het lichaam. Drink daarom na ieder alcoholisch drankje een glaasje water. Het helpt misschien niet tegen de kater, het voorkomt wel dat je uitdroogt.

3. Sporten in de buitenlucht

Sporten, het is misschien niet ieders grootste hobby, maar voor een frisse uitstraling is er geen ontkomen aan. Gelukkig is het in de zomer zo erg nog niet en profiteer je wel degelijk van de voordelen. Sporten in de frisse buitenlucht is een stuk gezonder dan jezelf uitputten binnen in de sportschool. Bovendien blijkt uit onderzoek dat het je gelukkiger maakt en door de zon maakt je lichaam ook nog eens extra vitamine D aan. Trek je hardloopschoenen aan en trek erop uit. Loop een mooie ronde door de stad of neem je hond mee naar het bos. Houd je niet zo van hardlopen? Sluit je dan aan bij een groepje voor een bootcamp training of ga lekker met een vriendin tennissen.

4. Altijd blijven lachen

Lachen is gezond wordt vaak gezegd. Het is misschien een cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Lachen vermindert namelijk stress, het geeft je meer energie en het heeft een positieve invloed op de mensen om je heen. Last but not least maakt lachen je mooier en aantrekkelijker. Spreek deze zomer daarom lekker vaak af met je vriendinnen voor een gezellig avondje. Zo gaan die mondhoeken vanzelf omhoog en gaan jullie samen de zomer fris en vrolijk tegemoet.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *