4 leuke sporten om samen met je vriend te doen

By  |  0 Comments

Sporten is goed voor je. Sporten zorgt ervoor dat je langer vitaal blijft, maar het maakt je ook gelukkiger. Sporten is goed voor jezelf zorgen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat samen sporten echt goed voor je relatie is! Want samen sporten maakt je relatie sterker. Oké, we snappen best dat het niet de meest sexy situatie oplevert wanneer je samen van top tot teen bezweet een sport aan het beoefenen bent, maar aan de andere kant ben je samen met elkaar én zorg je ervoor dat je werkt aan een strak lichaam. Daarmee sla je twee vliegen in één klap! Daarom vind je hieronder een lijst met leuke sporten om samen met je vriend te doen.

1. Boksen

Je kent misschien wel een aantal bekende Nederlandse boksers. Dan heb je niet meteen het gevoel dat je dit eens fijn samen met je vriend gaat doen waarschijnlijk. Snappen we. Maar er zijn veel variaties van boksen. Zo kun je ook boksen zonder te sparren, waarbij het puur gaat om de cardio work-out en de bewegingen van het boksen. Blijft je gezicht gewoon heel. Maar je kunt ook wél samen met je vriend boksen. Het is namelijk veel minder gewelddadig dan je misschien denkt. Je kunt heel goed sparren op sportieve wijze en juist hele mooie work-out momenten met elkaar beleven.

2. Joggen

Joggen in je eentje kan best saai zijn. Maar met z’n tweeën is het echt een stuk leuker! Sta bijvoorbeeld een halfuurtje vroeger op en ga lekker joggen in het dichtstbijzijnde park of stippel een andere mooie route uit. Je zal merken dat het een heel erg positief effect heeft op je ochtendhumeur. Maar natuurlijk kun je dit op elk moment van de dag doen. Dat is ook het fijne: je kunt overal ter wereld joggen zonder afhankelijk te zijn van spullen of locaties.

3. Klimmen

Super cool om te doen: samen klimmen. Je kunt dit buiten doen, maar ook binnen in speciale klimhallen. Ook dit kan dus het hele jaar door en het is vooral heel erg leuk. Natuurlijk is het best spannend en moeilijk, maar dat is juist de uitdaging. Samen sta ja sterker!

4. Dansen

Dit is misschien wel de meest romantische keuze uit het lijstje. Dansen kan een echte work-out zijn en het is superleuk om te doen. Je vriend staat er in eerste instantie misschien minder om te springen, maar als je dit met elkaar gaat doen zal ook hij het echt leuk vinden. Probeer het gewoon een keertje uit!

Er zijn dus genoeg sporten om samen met je vriend te doen!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *