4 Stijlvolle accessoires voor in de woonkamer

By  |  0 Comments


Soms ben je toe aan een nieuwe look in je huis. Je hoeft niet gelijk te verhuizen, verbouwen is niet aan de orde en het aanschaffen van nieuwe meubels is ook een brug te ver. Maar je huis een kleine opknapbeurt geven zou leuk zijn. Dat kan heel makkelijk met de juiste accessoires voor in de woonkamer.

1.      Wijnrekken

Een makkelijke manier om een wat levenloos hoekje een boost te geven, is het plaatsen van wijnrekken. Die vind je in allerlei soorten en maten en ze laten net dat ene stukje van je woonkamer een beetje meer opvallen. Ben je geen wijndrinker? Geen probleem, je hoeft het rek niet helemaal te vullen om hem toch als accessoire in te zetten. Je kunt een aantal plekken open laten, daardoor geef je het geheel gelijk een wat ruimtelijker effect.

2.      Fotolijsten

Iets wat het altijd goed doet als sfeermaker in huis, is een kast of wand met fotolijsten. Je hebt vast mooie foto’s van mooie vakanties, intense familiemomenten en wat leuke selfies. Als je die op verschillende formaten af laat drukken en in verschillende lijsten plaatst, heb je al heel snel een persoonlijk hoekje dat een fijn gevoel geeft. Leuk om zelf regelmatig naar te kijken, maar ook leuk voor bezoekers in je huis.

3.      Krukken

Soms is het best handig om een extra zitplaats te hebben als er toch wat meer verjaardagsvisite is. En soms wil je die ene plant er net wat meer uit laten knallen. Met een slim geplaatst krukje kan dat allemaal. Als je een mooi exemplaar hebt uitgezocht, kun je die eigenlijk overal neerzetten. Naast de bank, tegen een leeg stukje muur of in de hoek naast de TV. Je kunt er een mooi dierenvelletje overheen leggen of er wat moois op zetten en als je gebrek hebt aan zitplaatsen trek je het krukje er gemakkelijk even bij. Superhandig!

4.      Kussens

Een snelle manier om wat meer kleur in je interieur aan te brengen, is het plaatsen van mooie kussens. Heb je een groot bankstel staan of misschien wat losse fauteuils? Dan kun je daar een leuk kussen in leggen om gelijk een heel andere sfeer in je woonkamer aan te brengen. Je kunt een lekker opvallende, felle kleur kiezen, maar een mooie retroprint of dierenfoto doet het ook altijd goed. En breekt er weer een nieuw seizoen aan, dan vervang je de kussens in een handomdraai voor nieuwe exemplaren.

Natuurlijk zijn er nog eindeloos veel meer accessoires om je woonkamer direct sfeer te geven, maar met deze vier tips kun je al heel snel een nieuwe stijl in je woonkamer creëren.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *