Je huis een kleine opknap beurt geven

By  |  0 Comments


Het is belangrijk dat je huis er leuk uitziet. Na een zware werk dag is dit de plek waar je even helemaal tot rust komt, je praat hier met geliefde en leegt je hoofd terwijl je naar de televisie kijkt. Het is belangrijk dat je je huis gezellig inricht, maar ook dat je het goed onderhoudt. Het moet een frisse, schone, en georganiseerde omgeving zijn. Als je hele huis een rommeltje is, is het lastig om lekker tot rust te komen. Over enkele dagen is het kerst en ik wil je hierbij enkele tips geven om je huis in een korte tijd een efficiënte opfris beurt te geven.

Een likje verf

Vooral als je kinderen hebt weet je dat ze de vieze handjes nog wel eens aan je witte muur willen afsmeren. Ook als ze met een bal spelen dan wil dit nog wel eens vegen op het plafon of de muur achter laten, maar ook een hond die tegen de muur aanligt laat een afdruk achter. Een gestucte muur is heel lastig schoon te maken en het is daarom slim om het om de zoveel tijd te verven. Vaak is een groot gedeelte van je kamer wit en dit zorgt ervoor dat het weer een frisse uitstraling krijgt.

Lab je ramen

Nu de dagen donker zijn zit je veel binnen en er staan ook veel lampjes aan. Deze lichtstralen schijnen door je ramen en alle vieze vingertjes zijn ineens heel goed zichtbaar. Door je ramen even goed te lappen zie je dat je woonkamer ook vanaf de buitenkant er weer fris uitziet.

Stofzuigen

Als je katten of honden hebt heb je veel last van haren en hier is niet tegen aan te stofzuigen. Nu is het advies niet zozeer om te gaan stofzuigen, maar om gebruik te maken van een robot stofzuiger. Dit is een kleine ronde stofzuiger die je kamer door manoeuvreert en zo alle stofdeeltjes en haren weghaalt. Dit kan je een heleboel werk uit handen nemen en zorgt ervoor dat je veel minder frequent hoeft te stofzuigen.

Je interieur repareren

Bijna iedereen heeft wel iets van leer in de huiskamer staan. Dit kan zijn een stoel of een bank of misschien wel een leren poefje. Het is aannemelijk dat hier in de loop van de jaren een kras of iets dergelijks op is gekomen. Het leer verven is gelukkig goed zelf te doen en zo kan je de kras mooi weg poetsen. Om er voor te zorgen dat de verf echt in het leer trekt is het slim om indringverf leer te gebruiken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *