De 3 leukste cadeaus voor je vriend

By  |  0 Comments


Wanneer je vriend jarig is, er iets te vieren is of je hem een cadeau als verassing wilt doen, kan het nog best lastig zijn iets passends te vinden. Wat kan jij je vriend cadeau geven? Jij weet dit als beste! Een persoonlijk cadeau of zelfgemaakt iets is altijd erg leuk. Maar let ook goed op of hij bepaalde wensen heeft of al heel lang naar Nike voetbalkleding kijkt op internet bijvoorbeeld. In onderstaand artikel vind je een aantal voorbeelden van leuke (originele) cadeaus voor je vriend.

1. DIY cadeaus

Het is natuurlijk extra leuk als je een cadeau aan je vriend geeft dat je zelf gemaakt hebt. Zo kan een fotocollage van de loop van jullie relatie in een zelfgemaakte/versierde lijst erg leuk zijn. Ook bierdopjes in de vorm van een hartje als kunstwerk kan heel persoonlijk zijn en is simpel te maken (met wat geduld weliswaar). Misschien hebben jullie wel hele andere attributen die aan jullie relatie doet denken, kijk rond op internet en doe inspiratie op. Er zijn genoeg DIY filmpjes en artikelen te vinden waarin jij zijn (of jullie) kenmerkende items in kan verwerken. Hier kan je natuurlijk ook een grapje van maken, is hij altijd zijn sleutels kwijt of heeft hij jullie weleens buitengesloten? Kijk dan wat je met sleutels kan doen, kies hier natuurlijk wel voor snoepsleutels of zelf in elkaar geknutselde versies. Indruk maken op je vriend doe je met leuke zelfgemaakte cadeaus!

2. Cadeaus met een herinnering

Als je wat langer samen bent word het steeds moeilijker om cadeaus voor je vriend te vinden. Cadeaus voor een lange relatie kunnen bijvoorbeeld herinneringen zijn of juist het herbeleven hiervan. Denk aan een weekendje Parijs, misschien is dat de plek waar jullie samen voor het eerst heen zijn gereisd. Of boek een kamer in het hotel waar jullie leuke herinneringen aan hebben. Hier hoort natuurlijk wel een VIP arrangement bij met een lekkere fles champagne en luxe ontbijt (op bed).

3. Een jaar lang cadeaus

Met het volle vertrouwen dat jullie relatie nog lang stand zal houden kan je een jaar vol dates cadeau geven. Hierbij maak je twaalf enveloppen, kleine items als hint of brieven met het antwoord. Je vriend mag elke maand één ‘item’ kiezen op een zelfgekozen dag. Diezelfde dag mag hij dan met jou op de vastgestelde date. Onder de dates kan je bijvoorbeeld kiezen voor: een avond uit eten, een bioscoopbezoekje, een tripje naar de sauna, samen naar een voetbalwedstrijd en zo verder.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *