Waarom we vaker de liefde online vinden; hallo dating app!

By  |  0 Comments


Je liefde online vinden dat werd vaak als een taboe gezien. Mensen gebruikte een dating app meer voor grap met vrienden of om de tijd door te komen. Ondanks veel mensen het nog een onnatuurlijk gevoel vinden, wordt het steeds populairder om de ware liefde online te vinden. In 2013 vond 13% zijn/haar toekomstige partner via internet. Vooral bij volwassenen die al een keer zijn gescheiden, vinden hun nieuwe liefde online. Nog single? Lees snel verder waarom jouw liefde ook online te vinden is!

Nederlanders zitten veel op hun smartphone

Vroeger kon je met een telefoon alleen maar bellen. Door de jaren heen is de techniek zo sterk verbeterd dat we alles op 1 apparaat kunnen doen. Als gevolg dat gemiddeld jongeren meer dan drie uur per dag online zijn en tegenwoordig niet meer een dag zonder kunnen.

Dating app

Nu een dating app niet meer als een taboe wordt gezien. Wordt het tijd om snel een dating app te downloaden die past bij jouw persoonlijkheid. Dit is namelijk hét hulpmiddel voor het vinden van een leuke partner! Door online te daten wordt je horizon verbreed of misschien kijk je nu met een andere blik naar bepaalde onderwerpen. Het ontmoeten van nieuwe mensen die je nieuwe inzichten geven op het leven, dat wilt toch iedereen?

Online kun je gerichter zoeken

Vaak is het zoeken naar een goede partner in real-time een stuk moeilijker. Je weet bijvoorbeeld niet wie er allemaal single zijn als je in een stad loopt. Vandaar dat je met een dating app gericht kunt zoeken. Er zijn specifieke dating apps zoals dating app voor hoogopgeleiden, die gescheiden zijn, 50-plussers en meer. Ook als je op de dating app zelf zit kun je jouw wensen aangeven zoals geslacht, afstand, interesses en meer. Door middel van al deze gegevens, krijg je potentiële matches aangeboden. Het zoeken van een geschikte match wordt nu een stuk interessanter en gemakkelijker. Ook wordt de kans vergroot dat je bij de eerste date gelijk een klikt hebt doordat je dezelfde interesses deelt!

Social media

Naast dating apps heb je ook een grote kans op social media! Vroeger voegde je op social media alleen mensen toe die je kende, tegenwoordig kun je mensen toevoegen om je netwerk te vergroten zonder dat je ze überhaupt hoeft te kennen. Als je denkt dat je hier veel moeite voor moet doen dan heb je het mis. Elke dag wordt je geholpen om nieuwe connecties te vinden.  Tegenwoordig zijn de social mediakanalen zo slim dat ze precies je interesses weten of je met personen connecten die misschien bent tegengekomen doormiddel van je locatie. Een goed voorbeeld is Facebook die je suggesties aanbiedt van “vrienden die je misschien kent” of Instagram die je foto’s laat zien die gebaseerd zijn op:

  • Andere foto’s die je leuk vindt
  • Vergelijkbare accounts waarvoor je acties uitvoert (likes en reacties)
  • Personen die je al volgt

Dus waar wacht je nog op? Pak je smartphone, download de dating app of laat je inspireren door de suggesties van social media want je nieuwe partner vind je online!

Heb je ook een leuke partner gevonden online en wil je anderen ook inspireren? Deel je verhaal hieronder en vergeet dit artikel niet te delen op social media!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *