Hoe maak je een goede eerste indruk op je date?

By  |  0 Comments


Tegenwoordig zijn er talloze manieren te bedenken om een date te regelen. Zo kun je een date op de ouderwetse manier in de bar regelen of via een datingwebsite. Bij een eerste date is het belangrijk dat je een goede eerste indruk achterlaat. Je hebt namelijk maar één kans voor het geven van een goede eerste indruk. Hoe zorg jij er als man voor dat je de goede eerste indruk achterlaat?

Blijf jezelf

Deze tip heb je ongetwijfeld al vaker gehoord. Toch is het een belangrijke tip. Meiden of vrouwen hebben het namelijk door wanneer jij jezelf niet bent. Ze prikken hier zo door heen. Jezelf bewijzen of jezelf anders voordoen zal dus alleen maar averechts werken. Je wilt immers dat de vrouw interesse in je heeft om de persoon wie jij werkelijk bent. Als het je lukt om jezelf te zijn tijdens een date, zal je zien dat de eerste indruk er flink op vooruit zal gaan.

Ben positief

Er zijn mensen die tijdens een gesprek alleen maar negatief praten. Dit heeft een slecht effect op het humeur van de gesprekspartner. Als je iemand nog niet zo goed kent, is het niet zo handig om direct al je problemen op tafel te gooien. Ook is het niet zo slim om negatief over anderen te praten. Met deze manier van praten geef je namelijk de indruk dat je negatieve dingen moet zeggen om het gesprek gaande te houden. Je hebt ongetwijfeld dingen te vertellen, die een stuk interessanter zijn. Zo niet, dan laat je de vrouw het woord doen.

Denk aan de details

Eigenlijk is het met alles zo; details maken het verschil. Vooral details met betrekking tot je uiterlijke verzorging kunnen al een groot verschil maken. Zorg er daarom dus voor dat je je geschoren hebt, er goed uit ziet en je haar in model hebt. Ook helpt een lekker geurtje en een mooi horloge daarbij. Online kun je veel inspiratie opdoen voor lekkere mannen parfums en stijlvolle mannen horloges. Maak het plaatje compleet en overtuig jouw droomvrouw dat jij de juiste man voor haar bent.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *