Zo zorg jij voor een boost in jouw relatie!

By  |  0 Comments


Een gelukkige relatie met je partner komt niet zomaar aanwaaien. Hier is energie, vertrouwen, aandacht en liefde voor nodig. Met de liefde zit het vaak wel goed, alleen de energie en aandacht die in de relatie gestoken wordt, verdient van beide kanten wel wat extra aandacht. Dit kan al vrij simpel door je partner eens in de zoveel tijd te verrassen met een mooie bos bloemen, een romantisch avondje uit of je partner eens heerlijk te verrassen met een citytrip. Liefde is iets moois als jullie dat samen kunnen opbouwen en koesteren en zo samen een lang en gezond leven te delen. Als je niet gelukkig bent in je relatie zorgt dat voor extra spanning en zal je niet meer de liefde kunnen geven die je partner verdient. Dit is vaak makkelijk te voorkomen door meer aandacht aan elkaar te besteden en te voorzien in de (erotische) wensen van je partner.

Liefde is…..

Liefde is elkaar door en door vertrouwen en alles voor je partner te doen, wat het ook is. Veel gehoorde cliché is dat de liefde van de man door de maag gaat, dat is zeker waar, maar een man en zeker ook vrouwen hebben baat bij een goed en spannend seksleven. Vaak gaan na verloop van tijd de prestaties in bed achteruit en kan seks iets saais worden. Dit is zeker niet goed voor jullie relatie, want seks hoort nou eenmaal bij de liefdesrelatie die jullie zijn aangegaan. Er zijn genoeg tips om met erotische artikelen die spanning in de slaapkamer terug te brengen. Iedereen kent de dildos en vibrators, maar er zijn nog vele andere soorten seksspeeltjes die jullie kunnen helpen om de prestaties in bed te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een koppel vibrator of een vibrerende penisring, waarbij jullie samen tijdens de seks kunnen genieten van heerlijke vibraties op de erogene zones. Dit zijn slechts enkele van de vele soorten sex toys die uitermate geschikt zijn voor stelletjes.

Nieuwe energie in relatie met seksspeeltjes

Seksspeeltjes geven je relatie een boost. Seks is goed voor je lichaam en geest. Tijdens een relatie zorgt seks voor ontspanning, verhoogt het het genotsgevoel en daarnaast is seks plezierig om te doen, waarbij de relatie en verstandhouding met je partner verbetert. Je zal merken zodra je seksleven van nieuw elan is voorzien, dat jullie meer van elkaar kunnen hebben en de liefde weer floreert. Samen erotisch winkelen in een sekshop is een leuk alternatief voor voorspel, bespreek met elkaar wat jullie willen en ga samen op zoek naar het meest geschikte seksspeeltje. Tijdens de zoektocht ontdek je van elkaar wat jullie opwindt en op welke manier jij erotisch verwent wil worden. Deze informatie kan je partner vervolgens gebruiken als jullie samen het bed in kruipen. Dit kan met een vibrator of dildo, maar bijvoorbeeld BDSM wordt ook steeds populairder. Elkaar vastbinden, een blinddoek omdoen of je partner domineren met een zweepje of kietelveer zijn leuke en tevens spannende manieren om elkaar te verwennen en zo samen te genieten van heerlijke hoogtepunten.

Succes met het verwennen van jouw partner!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 4   Gemiddelde:  3.8/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *