Zo raak jij je badlaken niet meer kwijt

By  |  0 Comments


Het zwembad, het strand, de sauna, de sportschool, de camping… Je badlaken neem je overal mee naartoe. Helaas wil het zo wel eens gebeuren dat je je badlaken kwijtraakt. Erg zonde natuurlijk, want op deze manier blijf je ze inkopen. Je kan je badlaken nou eenmaal niet altijd in het oog houden; als je doucht of zwemt zal je je handdoek toch echt even alleen moeten laten. Gelukkig is er een prima oplossing om je badlaken niet meer kwijt te raken: je badlaken laten bedrukken. Je maakt hem dan zó  herkenbaar dat je hem altijd direct terugvindt!

Uniek exemplaar

Uiteraard kan je een badlaken met opvallende print of een felle kleur kopen en hopen dat jij de enige bent die voor dit exemplaar heeft gekozen. Een leukere én mooiere oplossing is echter om een badlaken te laten bedrukken of borduren. Op deze manier ben je verzekerd van een unieke handdoek die je niet snel kwijt zal raken.

Als je kiest voor een badlaken met opdruk, kies je helemaal zelf welke tekst of afbeelding jij op je badlaken laat zetten. Met je eigen, originele ontwerp weet je zeker dat niemand er met jouw badlaken vandoor gaat. Zeker als je kiest voor een badlaken met als opdruk je eigen naam of initialen ben je verzekerd van een uniek badlaken. Zo ga je voortaan dus altijd weer met je eigen badlaken naar huis, en dat is wel zo fijn!

Handig voor kinderen

Zeker kinderen lijken na zwemles of een dagje strand vaak zonder badlaken thuis te komen. Op de vraag waar die dan wel gebleven zou kunnen zijn hebben ze geen duidelijk antwoord en terug gaan naar het zwembad heeft ook weinig zin: tussen de gevonden voorwerpen liggen immers talloze identieke handdoeken. En dan bestaat er ook nog de kans dat het badlaken is meegenomen door een vriendje. Door de naam van je kind op het badlaken te laten drukken of borduren zal je dit probleem nooit meer hebben!

Gepersonaliseerde badhanddoek voor kinderen

Bron: Etsy.com

Leuk om te hebben, leuk om te krijgen!

Daarnaast zijn gepersonaliseerde badlakens ook erg leuk als cadeautje. Bijvoorbeeld voor iemand die bijna op vakantie gaat, iemand die vaak gaat zwemmen of zomaar voor in de eigen badkamer, gewoon omdat het kan! Badlakens met opdruk zijn net even wat leuker dan de gewone, kale handdoeken waar iedereen mee rondloopt.

Als je voor een bedrukt of geborduurd badlaken kiest, bepaal je niet alleen persoonlijke opdruk zelf, maar ook de kleur en het formaat van de badlaken. Kies bijvoorbeeld voor een groot badlaken waar je comfortabel op kunt liggen aan het strand of het zwembad. Wat is er fijner dan te kunnen zonnen op jouw persoonlijke, unieke badlaken? Ga je liever voor een handdoek die gemakkelijk mee te nemen is in je tas, bijvoorbeeld wanneer je naar de sauna of de sportschool gaat? Kies dan voor een kleiner formaat. Zo maak je overal indruk met je eigen badlaken!

Twee badhanddoeken als huwelijkscadeau

Bron: Etsy.com

Met een bedrukt of geborduurd badlaken weet je zeker dat je jouw badlaken nooit meer kwijtraakt. Laat de zomer maar komen!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 3 Average: 1.7]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *