4 tips voor het huren van een trouwauto

By  |  0 Comments


Een droombruiloft is niet compleet zonder de perfecte trouwauto. Je wilt tenslotte in stijl kunnen reizen op je trouwdag. Het is dan ook niet de bedoeling dat je je in een alledaagse auto laat vervoeren. Of je nou van huis naar de ceremonie reist, van de ceremonie naar de receptie of van de receptie naar huis, een hotel, of welke mooie bestemming je ook gekozen hebt voor na de bruiloft: een trouwauto moet bijzonder zijn. Hoe weet je zeker dat je de juiste trouwauto voor jouw bruiloft kiest? Wij geven je 4 tips voor het huren van een trouwauto.

1. Reis in de stijl die bij jullie past

De gasten zullen je zien arriveren of vertrekken in de trouwauto: het is dus belangrijk dat de auto in het totaalplaatje van jouw bruiloft past. Een oldtimer is altijd een goede keuze. Oldtimers zijn klassiek, sierlijk, en stralen vaak een romantische nostalgie uit. Daarnaast zijn oldtimers fotogeniek, wat zeker niet onbelangrijk is als de auto deel uitmaakt van de trouwfoto’s. Als je het net iets anders wilt aanpakken, kun je ook voor een moderne trouwauto kiezen, zoals een sportauto of een Landrover. Wil je een extra luxueus gevoel op je trouwdag? Dan kun je zelfs kiezen voor een limousine. Het mooie aan het limousine is dat je naaste familie en vrienden gewoon met je mee kunnen reizen. Zo hoef je ze geen moment van de dag te missen.

bruidsauto

Bron: Pinterest

2. Kies een betrouwbare auto

Het lijkt een open deur, maar zeker als je voor een oldtimer kiest is het belangrijk om van tevoren goed te checken hoe betrouwbaar de auto is. Een oude auto ziet er misschien charmant uit, onderweg moeten stoppen omdat je autopech hebt is een stuk minder geslaagd. Je wilt tenslotte niet te laat komen op je eigen bruiloft! Boek een trouwauto dus nooit zonder deze eerst te bekijken en maak als het kan zelfs een proefrit. Zo weet je zeker dat de auto naar behoren functioneert en dat is weer een zorg minder op je trouwdag! Zorg daarnaast dat er een reserve auto voor je klaar staat. Je hoopt natuurlijk dat het niet nodig is, maar mocht je toch problemen hebben met de trouwauto, dan is het goed om te weten dat je niet helemaal zonder vervoer zit.

3. Boek de auto op tijd

Net als met een trouwlocatie, fotograaf, en band is het belangrijk om een trouwauto ruim van tevoren te boeken. Het zou immers zonde zijn als je de trouwauto van je dromen misloopt omdat deze al geboekt is op jouw trouwdag. Bepaalde modellen zijn populair, en zeker in het trouwseizoen kan het hard gaan.

trouwauto cabrio

Bron: Pinterest

4. Hou rekening met de tijd van het jaar

Het is handig om het type auto dat je kiest aan te passen aan de tijd van het jaar. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om in de herfst of winter voor een cabrio te kiezen. Wind en regen kunnen immers funest zijn voor je haar, make-up en kleding. Zonde, want dit is natuurlijk met zorg voorbereid. Daarnaast is het slim om in de zomer te kiezen voor een auto met airconditioning. Het weer in Nederland is moeilijk te voorspellen. Kies daarom voor een trouwauto waarmee je op alles voorbereid bent.

Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen van je leven. Een trouwauto maakt deze dag helemaal compleet.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door 123 Trouwauto.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *