Zo maak je een cadeau persoonlijk: 5 ideeën

By  |  0 Comments


Een cadeau geven of ontvangen is altijd leuk, maar wordt nét iets specialer wanneer het cadeau ook persoonlijk is. Wil jij iemand een persoonlijk cadeau geven maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? In dit artikel hebben we 5 ideeën onder elkaar gezet voor het extra persoonlijk maken van cadeaus.

 

1. Kies het cadeau zorgvuldig uit

Wanneer je iemand een persoonlijk cadeau wilt geven, is het van belang dat het cadeau ook zorgvuldig wordt uitgekozen. Je wilt natuurlijk niet dat het cadeau helemaal niet bij de ontvanger past of dat de ontvanger het cadeau niet gaat gebruiken. Denk daarom goed na over wat voor cadeau bij de ontvanger past: wat zijn haar of zijn hobby’s of waar is de ontvanger in geïnteresseerd? Koop een cadeau waarmee je laat blijken dat je goed over de keuze hebt nagedacht.

2. Pak het cadeau op een speciale manier in

Een cadeau uitpakken wordt een stuk leuker wanneer deze op een speciale manier is ingepakt. Hoe je dit kunt realiseren? Bijvoorbeeld door het ingepakte cadeau te versieren met foto’s of door een leuke quote op het inpakpapier te schrijven. Bestaat het cadeau uit meerdere kleinere cadeaus? Verzamel ze dan in een mand en pak deze in met luxe folie.

3. Maak een leuk filmpje

Niet alleen een passend cadeau maar ook een persoonlijke boodschap geeft je de kans om de ontvanger te laten merken dat je om hem of haar geeft. Ideetje: neem een video op waarin je de ontvanger bijvoorbeeld een fijne verjaardag wenst. Vraag de ontvanger om eerst het filmpje te bekijken en hierna pas het cadeau uit te pakken. Jouw filmpje zal gegarandeerd in de smaak vallen.

4. Ga voor een persoonlijke opdruk

Of het nou gaat om een cadeau voor een man, een vrouw of een baby: voor elke situatie bestaat er wel een cadeau die je kunt personaliseren met een opdruk. Wat dacht je van een t-shirt met de lievelingstekst van de ontvanger of een teddybeer met de naam en geboortedatum van een pasgeboren baby?

5. Vergeet het kaartje niet

Een kaartje toevoegen aan een cadeau is tijdloos én makkelijk. Het is een goed alternatief voor het opnemen van een video, wat net wat meer tijd inneemt. Schrijf een persoonlijke boodschap in de kaart en licht eventueel toe waarom je precies voor dit (persoonlijke) cadeau hebt gekozen. Nóg leuker: je kunt er ook voor kiezen om zelf een kaart te maken.

Wie wil jij een persoonlijk cadeau geven?

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *