Hoe maak je een verpletterende indruk bij je eerste date?

By  |  0 Comments

Een eerste date is altijd heel erg spannend, want wat ga je doen? Heb je een standaard eerste date; een etentje en een bioscoopje. Of ga je voor een eerste date die je nooit meer zal vergeten? Hierbij een aantal ideeën die je kunnen helpen om in ieder geval een verpletterende indruk te maken op je eerste date.

Locatie, locatie, locatie

Hoe aparter de plek waar je voor het eerst afspreekt, des te memorabeler je eerste date uiteindelijk is. Laat je persoonlijkheid spreken; ben je een avontuurlijk persoon? Stel je dan eens voor hoe je eerste date de hoogte in kan door bijvoorbeeld van de Euromast te abseilen of een ander hoog gebouw bij jou in de buurt.

Ben je een echte sociale kunstkenner? Neem je eerste date mee naar een (kunst)galerij opening en verblind je date met al je kennis. Op een leuke manier dan, teveel info kan nogal saai worden en pochen is ook niet sexy. Uiteindelijk is het dus het beste om een plek te zoeken uit waar jij je prettig voelt en je kan laten zien wie je bent.

De eerste keer

Probeer samen eens iets voor de allereerste keer. Hebben jullie nog nooit 18 holes ge(mini)golft? Ga samen (mini)golfen. Nog nooit paardgereden in het bos of in de duinen? Ga dat dan samen doen.

Op deze manier is je eerste date is dan in ieder geval voor jullie beiden iets nieuws. Bevalt je date goed? Dan hebben jullie mooi iets om over te praten! Bevalt het toch niet? Nou, dan hebben jullie ook iets leuks om over te praten. Maar doe het met een glimlach, niemand houdt van klagers.

De hoofdprijs

Een verpletterend eerste date hoef je echt de kop niet te kosten. Het gaat meestal niet om hoeveel geld je spendeert aan je eerste date, maar eerder om de aandacht die je eraan hebt besteed.

Ben je bijvoorbeeld een foodie? Nou neem een picknickmand mee tijdens een mooie wandeling in de natuur. Je laat gelijk je kunsten zien en je hebt het budget helemaal zelf in de hand. Ook een ‘simpele’ eerste date, zoals klassiek naar de film en een etentje, kun je low budget doen door je eerst goed op internet te oriënteren naar leuke, aparte of bijzondere gelegenheden om eens naartoe te gaan. Het gaat uiteindelijk om de herinnering en niet om je portemonnee.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *