De 3 leukste gratis spelletjes online

By  |  0 Comments


Heb jij inmiddels alle Netflix series gezien? Is je kledingkast alweer zomer klaar en ben je weer op de hoogte van alle liefdesperikelen van je vriendinnen? Soms weet je gewoon echt niet meer wat je op je zondagmiddag moet doen. Tijd dus voor wéér een dag vol verveling. Maar wat dacht je ervan om eens iets anders te gaan doen? Om jou te helpen met het doorkomen van die saaie vrije dagen hebben we de 3 leukste online spelletjes op een rij gezet!

1. Moon Princess

Moon Princess is hartstikke leuk voor iedereen die wel van een gokje houdt maar niet met echt geld wilt spelen. Dit spel is anders dan andere gratis gokkasten. De maker zet namelijk in op 3 leuke anime-achtige prinsessen die speciale krachten bezitten. Met hun superkrachten geven ze je leuke multipliers, gratis spins en kan je tot wel 500.000 munten winnen! De munten zijn natuurlijk niet om te ruilen voor echt geld, maar het voelt wel lekker om veel te winnen met een gokkast! Moon Princess is een erg leuk spel waar je lang in blijft hangen. Met leuke graphics en verassende scores is dit gokspel anders dan de standaard fruitmachines. Een echte aanrader voor iemand die wilt gokken zonder risico’s!

2. Puzzelen voor prijzen

Naast gokken in casino’s wordt er in Nederland ook erg veel gepuzzeld. Natuurlijk ga je op je vrije zondag je bed niet uit om een puzzelboekje te halen in de supermarkt. In plaats daarvan pak je gewoon je laptop en ga je online puzzelen. Het wordt nog leuker als je met je gepuzzel iets kan winnen toch? Voor de mensen die prijzen willen winnen zijn er genoeg websites waar je Kruiswoordpuzzels, Woordzoekers en Sudoku’s kan oplossen voor leuke prijzen. Ben je klaar voor een uitdaging? Dan is online puzzelen echt wat voor jou!

3. Online pokeren

Als er één kaartspel populair is geworden de afgelopen jaren dan is het wel Pokeren. Ieder jaar winnen pokeraars miljoenen euro’s en de pokertoernooien schieten als paddenstoelen uit de grond. Wereldwijd én in Nederland doen er steeds meer mensen mee aan online pokertoernooien. Ook online vallen namelijk leuke geldprijzen te winnen, inclusief kwalificaties voor de grootste (offline) toernooien. Gelukkig kunnen mensen die geen risico willen lopen ook online pokeren met virtueel geld. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je op je vrije zondag languit in bed even een potje poker wilt spelen!

Naast deze drie toppers zijn er natuurlijk nog veel meer gratis online spelletjes te vinden. Jij hoeft je dus nooit meer te vervelen! Heb jij juist behoefte aan een actievere lifestyle? Dan kan je natuurlijk ook gaan hardlopen of zwemmen met vriendinnen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *