Top 8 van sfeervolle trouwlocaties

By  |  0 Comments


Het hoge woord is eruit. De trouwdatum is zo goed als rond en de lijst met genodigden breidt zich langzaam uit. Hoe bepaal je nu wat voor trouwlocatie het gaat worden? Waar let je op en wat is belangrijk? Met deze top 8 van sfeervolle trouwlocaties geven we je alvast een voorproefje van hoe jouw trouwdag er ongeveer uit kan gaan zien.

8. In een museum

Deze locatie is met name erg leuk voor kunstliefhebbers, maar geeft ook veel sfeer aan je ceremonie. Naast je favoriete kunstwerk het ja-woord geven is natuurlijk een super mooie ervaring.

 

7. In huis

Vooral voor mensen die hun trouw ceremonie graag wat kleiner en intiemer willen houden is dit een ideale plek. Bij mooi weer kun je ook je tuin er nog bij betrekken, geheel in stijl aangekleed uiteraard.

 

dierentuin

Bron: dvhn

6. In de dierentuin

Zeker een aanrader voor stellen die veel van dieren houden. Een bijzondere locatie, die ook voor je gasten een leuke ervaring biedt. De dieren geven genoeg entertainment.  En bedenk je eens wat een mooie foto reportage het gaat opleveren met zo’n achtergrond.

 

5. Het bos

Met name in de herfst is dit een prachtige plek om te trouwen. Midden in de natuur en vol kleur van bomen en bladeren. Een nadeel is dat het buiten is en je dus te maken hebt met het weer. Maar als de zon wel schijnt brengt dit je een sprookjesachtige beleving.

 

4 .Op het strand

Erg mooi, maar in Nederland wel wat lastiger in verband met het weer. Je wilt natuurlijk niet voor het altaar in een zandstorm komen te staan. Wanneer je graag op het strand wilt trouwen, regel dan bijvoorbeeld mooie grote tenten of huur een strandtent af, zodat je altijd beschut en droog staat.

 

3. Een landhuis

In plaats van een ceremonie in je eigen huis zou je natuurlijk ook een mooi huis kunnen afhuren waar al je gasten goed terecht kunnen.

 

2. Een loods

Misschien is een grote loods niet het eerste waar je aan denkt bij een sfeervolle trouwlocatie. Maar Industrieel is momenteel hot and happening en met behulp van leuke accessoires valt er van elke loods een mooie locatie te maken. Deze locatie geeft ook een heel mooi effect voor je foto’s.

 

kasteel

Bron: Pinterest

1. Een kasteel

Maak een heus sprookje van je huwelijk met een trouw ceremonie in een kasteel. Genoeg plaats om al jullie familie en vrienden kwijt te kunnen. Met alle romantiek van deze bijzondere setting is dit een perfecte locatie voor alle aspecten van een bruiloft. Perfect voor een fotoshoot, burgerlijk huwelijk, het diner en zelfs het feest kan hier plaatsvinden. Alles op 1 locatie dus. Makkelijker kan het niet.

Dit artikel werd je aangeboden door Ricon Fotografie.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *