Leuke t-shirt ideeën voor een vrijgezellenfeest

By  |  0 Comments


Een bruiloft is op zich natuurlijk al een vrolijke aangelegenheid. Maar voordat de grote dag plaatsvindt, mag er best nog wel een beetje gefeest worden. Met deze leuke t-shirt ideeën voor een vrijgezellenfeest laat jij iedereen zien wie de aankomende bruid of bruidegom is. Laat het feest beginnen!

Voor haar

Verzamel je beste vriendinnen en maak er een geweldig avondje uit van! Met deze t-shirt ideeën is het sowieso feest.

1. Loading

Het is bijna zover: de grote dag komt eraan. Natuurlijk ben je druk bezig met voorbereidingen van de bruiloft, en dit shirt laat iedereen zien dat het bijna zover is. Personaliseer dit shirt met je eigen trouwdatum. Bruiloft aan het laden, nog heel even geduld.

loading shirt

Bron: Pinterest

 

 

2. Say yes to the dress

Natuurlijk kijk je uit naar het moment dat je die prachtige jurk aan mag. Maar dat betekent niet dat je daarvoor niet nog een keer flink de bloemetjes buiten mag zetten. Met dit shirt weet iedereen dat jij straks een prachtige bruid zal zijn.

bachelorette shirt

Bron: Pinterest

3. Prinses

De dag van de bruiloft is jouw dag. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het vrijgezellenfeest. Laat iedereen weten wie de echte prinses is. Op de dag van de bruiloft word je tenslotte gekroond tot koninging!

princess shirt

Bron: Pinterest

 

 

4. Maid of honor

Op dit moment is jouw bruidsmeisje bijna net zo belangrijk voor je als je toekomstige echtgenoot. Ze heeft je geholpen met het organiseren van de bruiloft, het uitkiezen van de jurk, en ze weet precies hoe ze je moet kalmeren als je bedenkt dat de grote dag nu toch wel erg dichtbij komt Laat iedereen weten wie deze eervolle taak heeft door haar haar eigen t-shirt te geven op het vrijgezellenfeest.

maid of honor shirt

Bron: Etsy

 

 

5. Single Ladies

Jij hebt hem gevonden: de ware. Maar helaas geldt dat nog niet voor al je vriendinnen. Speciaal voor de dames nog vrijgezel zijn: dit leuke Single Ladies shirt. Wie zegt dat je verloofd moet zijn om een leuk vrijgezellenfeest te hebben?

top single ladies

Bron: Etsy

 

 

Voor hem

Ook de bruidegom maakt een een flink feest van. Met deze t-shirts kun je nog één avond knallen voordat je het ja-woord zegt.

1. Excuses aan de dames

Helaas, nu je gaat trouwen ben je definitief van de markt! Laat iedereen weten hoe het ervoor staat met dit leuke t-shirt. Ja, een verontschuldiging is hier wel op zijn plaats natuurlijk.

shirt vrijgezel

Bron: Pinterest

 

 

2. Zo trots als een pauw

Andere mannen gebruiken hun vrijgezellenfeest misschien om zich zenuwachtig te maken over het aanstaande huwelijk; jij niet. Zelfs op jouw laatste avond als ongetrouwd man mag iedereen weten hoeveel jij van je verloofde houdt. Een relatie om trots op te zijn!

proud fiance

Bron: Pinterest

 

3. Wolf Pack

Waar de bruid haar bruidsmeisjes heeft, heeft de bruidegom zijn wolf pack. Deze mannen steunen je door dik en dun en weten hoe ze een goed feestje moeten bouwen voordat je begint aan je leven als getrouwde man. Waar zou je zijn zonder je vrienden?

groom shirt

Bron: Pinterest

 

Niets is zo’n mooie aanleiding voor een goed feest als een aanstaand huwelijk! Maak het feest compleet en laat iedereen zien dat jullie het allerleukste vrijgezellenfeest hebben met deze leuke t-shirt ideeën.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Print&Stitch.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 1]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *