4 originele manieren om je geliefde ten huwelijk te vragen

By  |  0 Comments

Sommige mensen doen in een impulsieve bui een huwelijksaanzoek, waardoor er geen druk ligt op de uitvoer. Dit is zeker de meest relaxte manier van een aanzoek doen. Vaker beramen mensen echter een plan voordat ze de moed hebben om de grote vraag te stellen. Het huwelijksaanzoek zal jou en je geliefde voor altijd bijblijven. Zorg dat het een fantastisch en memorabel moment wordt door jouw soul mate op de meest bijzondere, persoonlijke en leukste manier ten huwelijk te vragen. Heb je wat inspiratie nodig? Wij hebben 4 originele manieren op een rijtje gezet.

1. Huwelijksaanzoek in de natuur

De natuur vormt een prachtig decor voor jouw huwelijksaanzoek. Vraag je geliefde bijvoorbeeld in een kleurrijke, bloeiende bloementuin of neem haar of hem mee naar het strand. Je kunt het aanzoek bijvoorbeeld als flessenpost geven, door de fles in te graven op een moment dat je vriendin of vriend niet oplet. Zodra je geliefde de fles heeft gevonden met daarin de grote vraag geef je de ring. Tip: neem een flesje champagne mee in de koelbox om het te vieren. 

2. Stel de vraag tijdens de feestdagen

De feestdagen zijn een warme tijd, vol met familie en vrienden. Dit is de perfecte periode voor een aanzoek aan de liefde van je leven! Spel de vraag bijvoorbeeld uit met chocoladeletters of banketletters tijdens sinterklaasavond of ga op een knie na een gezellig kerstdiner. Hou wel rekening met de persoonlijkheid van je partner om in te schatten of hij of zij zich niet ongemakkelijk voelt bij een aanzoek waarbij waarschijnlijk de hele familie aanwezig is.

3. Huwelijksaanzoek met kinderen

Als jullie al samen kinderen hebben, kun je hen alvast inlichten over je huwelijksplannen en ze onderdeel maken van je aanzoek. Laat de kleine bijvoorbeeld een mooie poster in elkaar knutselen met de vraag of mama (of papa) met de ander wilt trouwen. Ook kun je de schattige kids inzetten om je geliefde naar de aanzoeklocatie te lokken.

4. Stel de vraag tijdens een festival

Gaan jullie samen graag op stap en naar festivals? Dan vormt dit het perfecte decor voor jouw aanzoek. Na het luisteren naar jullie favoriete artiest, samen meezingen, dansen en lachen zet je de kers op de taart door een huwelijksaanzoek te doen aan je geliefde. Hou het aanzoek helemaal in thema door bijvoorbeeld een songtekst aan te halen uit jullie favoriete liedje.

Het belangrijkste is dat je een huwelijksaanzoek doet dat bij jullie beiden past. Verras je partner en geniet van het moment! Na een dikke JA wacht je een fantastische tijd waarin je jouw droombruiloft kunt gaan plannen. Ook kun je alvast samen wegdromen bij de gedachte aan jullie huwelijksreis!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *